Kıvanç Tatlıtuğ Aile Dizisi Konusu, Oyuncuları kimler?

Aile dizisi konusu, oyuncu kadrosu, karakterleri, SHOW Tv Aile dizisindeki oyuncular kimler? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile dizisi ne zaman saat kaçta? hangi kanalda?
Aile Dizisi

Aile dizisi konusu, oyuncu kadrosu, karakterleri, kıvanç tatlıtuğ aile dizisi oyuncuları, Aile dizisi Son Bölüm tek parça full izle, Aile dizisi ne zaman saat kaçta?


Yıllar sonra bir araya gelen başarılı oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi Aile heyecanla bekleniyor. Aslan ve Devin karakterlerinin hayatının anlatıldığı, Ay Yapım imzalı dizi hakkında, izleyiciler arama motorlarında Aile dizisi konusu ne? oyuncuları kim, gerçek hayat hikayesi mi? Show TV Aile ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor? gibi sorgulamalarla araştırma yapmaktadır.

Ahmet Katıksız'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'u ekranlarda bir araya getiren Aile dizisi, ilk fragmanıyla nefesleri kesti. İlk bölümden gelen karelerle dizi severleri heyecanlandırdı.

AİLE OYUNCULARI KİM?



AİLE KONUSU NE?

Aile dizisi, kalabalık bir ailenin etkileyici öyküsünü konu alıyor. Bu ailenin hayatına, ilerleyen dönemde psikolog Devin girecek ve ailenin hayatı değişecektir. Bir çiftlikte geçen dizi aynı zamanda psikoloğun da hayat hikayesini anlatmaktadır.

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterine, Serenay Sarıkaya Devin rolüne hayat vermektedir. Merakla beklenen dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele almaktadır.

AİLE GERÇEK HAYAT HİKAYESİ Mİ?

Aile dizisinin gerçek hayattan uyarlama olduğuna ilişkin bir bilgi paylaşılmadı. Bu nedenle dizi senaryosunun kurgu olduğu düşünülmektedir.

KIVANÇ TATLITUĞ AİLE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizi Aile'nin yayın tarihi açıklandı. Aile dizisi 14 Şubat Salı akşamı saat 20:00'de Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.



AİLE NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aile dizisinin çekimleri İzmir'in çeşitli ilçelerinde gerçekleştirmektedir.

Aile Dizisi Ne Zaman Saat Kaçta?

Aile Dizisi 14 Şubat Salı'dan itibaren her salı akşamı Show TV'de..

Aile Dizisi tanıtım 1. fragmanı


Aile Dizisi tanıtım 2. fragmanı


Aile Dizisi Son Bölüm full hd tek parça izle

Aile Dizisinin tüm bölümlerini @AileDizisi youtube kanalından izleyebilirsiniz..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski