Avukat Hülya Kuran kimdir? kaç yaşında? aslen nereli?

Avukat Hülya Kuran kimdir? kaç yaşında? aslen nerelidir? evli mi? eşi kim? çocukları ne iş yapıyor? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Avukat Hülya Kuran


Avukat Hülya Kuran kimdir? kaç yaşında? aslen nerelidir? evli mi? eşi kim? çocukları ne iş yapıyor? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Esra Erol programında hukuk alanında danışmanlık yapan Avukat Hülya Kuran'ın hayatı hakkında merak edilenler.


Esra Erol'daki Avukat Hülya Kuran kimdir?

Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale'lidir. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi olan Çanakkale'de tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1996 yılından mezun olan Kuran, Üniversiteden mezun olduğu yıl kendisi gibi hukukçu Prof. Dr. Selami Kuran ile nikah masasına oturmuştur.


Hülya Kuran kiminle evli? eşi kim?

Avukat Hülya Kuran, Hukuk Profesörü Akademisyen Prof. Dr. Selami Kuran ile evli olup, çiftin Ahmet Kuran ve Zeynep Kuran isimlerinde 2 çocukları bulunmaktadır.

Hülya Kuran'ın oğlu Ahmet Kuran kimdir?

Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami kuran çiftinin 2 çocuğundan biridir. Zeynep Kuran isminde bir kız kardeşi bulunan Kuran, anne ve babası gibi avukatlık yapmaktadır. Ayrıca, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’nın Gençlik Kolları Genel Sekreterliğini yapmaktadır.


Hukukçu Hülya Kuran, ATV Ekranlarında hafta içi her gün saat 16:00'da yayınlanan, Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu Esra Erol'da programında hukuk alanında danışmanlık yapmaktadır.

- Sitemizde yer alan diğer hukukçu ve avukatları listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski