Survivor Elanur kim? Elanur Pat kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Elanur Pat kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? mesleği ne? boyu, kilosu, burcu, şarkıları, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Survivor Elanur

Elanur Pat kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? mesleği ne? boyu, kilosu, burcu, şarkıları, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Survivor Elanur kim? Survivor 2023 yarışmacılarından, Sosyal Medya Fenomeni ve Şarkıcı Elanur Pat'ın hayatı hakkında merak edilenler..

ELANUR PAT KAÇ YAŞINDA?

Elanur Pat 30 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu'ludur. Yalova Üniversitesi'nde Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Mühendisliği bölümünde öğrenim görmüştür.

Elanur Pat 1,69 m. boyunda, 59 kilo ve Oğlak burcudur.


RunalexX kullanıcı adıyla katıldığı Twitch uygulamasıyla adını geniş bir kitleye duyurmuştur. Bela şarkısıyla YouTube'da adından söz ettirmeyi başarmıştır. Elanur son olarak Exatlon Challenge yarışmasında mücadele etmiştir.

Elanur son dönemde yaptığı rap şarkıları ile gündemdeki yerini korumaktadır. Ünlü ismin pek çok şarkısı milyon izlenmeleri geçmiştir.

SURVİVOR'A GİTMEDEN ÖNCEKİ SON PAYLAŞIMI

Survivor'a gitmeden önce takipçilerine bir mesaj bırakan Elanur Pat; "Bu Eloşunuza görüşürüz postu. Beni bu zamana kadar seven herkes ne kadar mücadeleci ve hırslı olduğumu biliyordur, onca lince rağmen boşa ayakta kalmadık. Survivor maceramda kalbim hislerim beni nereye götürürse oraya kadar gideceğim. Ben hep tanıdığınız deli, fevri, her şeye gülen Ela'yım. Bütün hayatımı bir cesaretle sizinle paylaştığım için çok mutlu olmuştum ve orada göreceğiniz Ela için de çok mutluyum. Asla kendim olmaktan vazgeçmeyeceğim, destekleriniz benim için çok önemli. Canım dostlarım, aileme iyi bakın. Sizi çok seviyorum." ifadelerini kullanmıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski