Seçkin Piriler kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim?

Seçkin Piriler kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? mesleği ne? boyu, kilosu, burcu, filmleri, dizileri, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Seçkin Piriler Kaç Yaşında?

Seçkin Piriler kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? mesleği ne? boyu, kilosu, burcu, filmleri, dizileri, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Survivor Seçkin kim? Survivor 2023 Ünlüler takımı yarışmacılarından, Manken, Sunucu, Şarkıcı ve Oyuncu Seçkin Piriler'in hayatı hakkında merak edilenler..

SEÇKİN PİRİLER KAÇ YAŞINDA?

Seçkin Piriler 29 Aralık 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci seçilmiştir. Yarışmanın ardından mankenlik ve modelliğe başlamış ve Beymen, Marks&Spencer, Vakko, gibi markaların defilelerinde yer almıştır.

Seçkin Piriler 1.72 m. boyunda, 56 kilo ve Oğlak burcudur.


Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi filmlerde yardımcı oyuncu olarak rol almıştır. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkarmıştır. Number One Tv'de müzik programı ile Cinecinema isminde bir sinema programı sunmuştur. Okan Bayülgen ile birlikte Turkcell Hazır Kart reklamında rol almıştır.

Kenan Doğulu'nun "Kime Ne" şarkısının klibinde oynamıştır. İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başlayan Piriler, televizyon çalışmalarına da halen devam etmektedir.

Seçkin Piriler
Seçkin Piriler



Seçkin Piriler kiminle evli? eşi kim?

Seçkin Piriler, 24 Mart 2010 tarihinde 4 yıldır birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki çocukları vardır. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.

Filmleri

  • 2005 - Hababam Sınıfı Askerde Asker Nazlı
  • 2005 - Dağlar Dağımdır Pınar TV Filmi
  • 2005 - Hababam Sınıfı 3,5 Alara
  • 2005 - Maskeli Beşler İntikam Peşinde Tekin'in Eşi
  • 2007 - Çılgın Dersane Berna
  • 2023 - Survivor 2023 Yarışmacı

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski