Dilan Polat kimdir? kaç yaşında? nereli? eşi Engin Polat ne iş yapıyor?

Dilan Polat kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? eşi kim? mesleği ne? boyu, kilosu, burcu ne? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Dilan Polat

Dilan Polat kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? eşi engin polat kim? mesleği ne? boyu, kilosu, burcu ne? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Özellikle eşinin kendisine yaptığı sürpriz paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın hayatı hakkında merak edilenler..

Dilan Polat instagram hesabı

Dilan Polat, sosyal medyada paylaşımlarıyla da çok ses getiriyor. Ünlü ismin Instagram'da 7 milyona yakın takipçisi bulunmaktadır. @dilanpolat isimli hesabıyla hem özel hayatını paylaşıp hem de içerikler üretmektedir.

Dilan Polat Kaç Yaşında?

Dilan Polat 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 3 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğudur. Baba tarafından aslen Adana'lıdır. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır.

Dilan Polat nereli

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın memleketi Baba tarafından aslen Adana'dır.

Dilan Polat boyu kaç cm

Dilan Polat 1.68 m. boyunda ve 57 kilo ve Yengeç burcudur.


Doğum fotoğrafçılığının ardından 2017 yılında ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açmış, işlerini kısa sürede büyütmüştür. Dilan Polat Güzellik Merkezi ismiyle açılan güzellik merkezlerinin Türkiye'nin birçok şehrinde şubesi bulunmaktadır.

Dilan Polat, iş adamı olan babasını beyin tümörü nedeniyle kaybetmiştir. Katıldığı bir YouTube programında, annesinin ise babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.

Dilan Polat; Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için düzenlenen, tüm tv kanallarında canlı olarak ortak yayınlanan Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasında Dilan Polat Kliniği olarak 3 milyon 250 bin TL bağış yapmıştır.

Dilan Polat kiminle evli? eşi kim?

Okul yıllarında tanıştığı Engin Polat ile evlidir. Çiftin, Nida ve Milan Efe isimlerinde bir kız, bir erkek iki çocukları vardır.


Dilan Polat ve eşi Engin Polat
Dilan Polat ve eşi Engin Polat

DİLAN POLAT'IN EŞİ ENGİN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat'ın kocası Engin Polat, eşine yaptığı pahalı doğum günü sürprizleriyle gündeme gelmektedir. Engin Polat, Medikal işinde faaliyet göstermektedir. Dipomed medikalin kurucu ve yönetim kurulu başkanıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski