Prof. Dr. İpek Özkal Sayan kimdir? kaç yaşında? nereli?

Prof. Dr. İpek Özkal Sayan kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? evli mi? eşi kim? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Prof Dr İpek Özkal Sayan

Prof. Dr. İpek Özkal Sayan kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? evli mi? eşi kim? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi'nde, Parti Sözcüsü ve Kamu Politikaları ve Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. İpek Özkal Sayan'ın hayatı hakkında merak edilenler..

İPEK ÖZKAL SAYAN KİMDİR?

Prof. Dr. İpek Özkal Sayan'ın kaç yaşında olduğu ve özel hayatına dair açık kaynaklarda bilgi yoktur.

İpek Özkal Sayan Ankara'da dünyaya gelmiştir. Lisans öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamlamıştır.


Türkiye'de "Sağlık Sektörü Örneğinde Devletin Küçültülmesi ve Etkenleştirilmesi Çalışmaları" isimli teziyle Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimleri Yüksek Lisans Programı'ndan mezun olmuştur. Ardından Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimleri Bölümü'nde başladığı Doktora Programı'nı "Türkiye'de Kamu Personel Sisteminin Gelişimi" teziyle tamamlamıştır.

Halen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde Profesör kadrosunda görev yapmaktadır. İpek Özkal Sayan, iyi derecede İngilizce ve orta derecede İtalyanca bilmektedir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski