Dr. Özgenur Reyhan Güler kimdir? kaç yaşında? nereli?

24 TV Dr. Özgenur Reyhan Güler kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? evli mi? eşi kim? mesleği ne? ne mezunu? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı.
Dr. Özgenur Reyhan Güler

24 TV Dr. Özgenur Reyhan Güler kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? evli mi? eşi kim? mesleği ne? ne mezunu? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı.


Kalan 24'te An ve Zaman isimli Tarih Programı'nın Sunucusu, Akademisyen ve Yazar Dr. Özgenur Reyhan Güler'in hayatı hakkında merak edilenler..

Özgenur Reyhan Güler kaç yaşında? nereli?

Dr. Özgenur Reyhan Güler'in özel hayatına dair bir bilgi, maalesef açık kaynaklarda bulunmamaktadır.

Kültür ve iletişim bilimleri, halkla ilişkiler alanında uzmandır. Doktora eğitiminde ise halkla ilişkiler ve kültürlerarası iletişim ve göç alanına yoğunlaşan Güler; İstanbul ölçeğinde ve yurtdışında uluslararası ve kültürel organizasyonlar yürütmüştür.

30'u aşkın ülkeye seyahat etmiş ve kültürel gözlemlerde bulunmuştur. 2013 yılından bu yana öğretim üyeliği yapmaktadır. 2018-2019 ve 2019-2020 akademik yıllarında üniversite bünyesinde "Yılın En İyi Akademisyeni" ödüllerini almıştır.



YÖK bünyesinde Kamu Diplomasisi Kültürel Diplomasi Komisyonları Üyesi, İBB Göç Politikaları Komisyonu Üyesi, Kentsel Gelişim ve Sosyal Araştırmalar Derneği Başkan Yardımcısı, Fütüristler Derneği, Fütürizm Eğitim Programları Grubu üyesidir.

Mayıs 2022 itibariyle 24 TV ailesine katılan Özgenur Reyhan Güler her Cumartesi gecesi 23:15'te "An ve Zaman" isimli programın moderatörü olarak karşımıza çıkmaktadır.


Özgenur Reyhan Güler
Özgenur Güler

Özgenur Reyhan Güler kiminle evli?

Özgenur Reyhan Güler'in eşi, evli mi? bekar mı? gibi merak edilen medeni durumuyla ilgili bir bilgiye henüz ulaşılamamıştır.



Özgenur Reyhan Güler Sosyal Medya Hesapları

Özgenur Rehyan Güler'in twitter kullanıcı profili @OzgenurReyhan 'dır. Instagram kullanıcı profili ise @ozgenurreyhan 'dır.

- Sitemizde yer alan diğer 24TV ekran yüzleri için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski