Biletix Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası, Biletix Telefonu

Biletix Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası, Biletix Telefonu, Biletix sahibi kim? iletişim formu, istanbul, ankara, izmir, bodrum, antalya telefon numarası.
biletix iletişim

Biletix Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası, Biletix Telefonu, Biletix sahibi kim? iletişim formu, istanbul, ankara, izmir, bodrum, antalya telefon numarası.


Biletix Eğlence, spor gibi etkinliklerin bilet satış ve dağıtımını yapan İstanbul merkezli bir şirkettir. Şirketin sahibi dünyanın en büyük bilet satış ve dağıtım şirketlerinden Ticketmaster'ın da sahibi olan Live Nation Entartainment'tır.

Biletix, Mayıs 2000'de İran asıllı Kanada vatandaşı Ali Abhary ile Dave Dorner tarafından Koç Holding ve TAG Enterprises desteğiyle kurulmuştur. 1 Kasım 2006'da şirketin tüm hisseleri Amerikan biletleme şirketi Ticketmaster tarafından satın alınmıştır.

Şirketin adı bilet ve ingilizcede tickets kelimesinin kısaltılmışı olan tix'ten gelmektedir. İlk bilet 27 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul Müzik Festivali için satılmıştır.


Müşteri Hizmetlerini Haftanın her günü: 10:00 - 17:00 saatleri arasında arayabilirsiniz.

Biletix Müşteri Hizmetleri

Tel: (0850) 755 55 55

Biletix Müşteri Hizmetleri şikayet ve yorumları okuyabilir, Biletix Müşteri Hizmetleri şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir, aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili Biletix Müşteri Hizmetleri yorumlar, şikayetler, görüşler, öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için kullanabilirsiniz.

Biletix iletişim formu bağlantıya geçmek için tıklayın



Biletix web Sitesi: www.biletix.com

En yakın Perakende Satış Noktaları için tıklayın



Biletix İstanbul Ofis Adres

Ayazağa Mah. Azerbaycan Cad. Blok:1B, No:3B İç kapı:2, 34396 Sarıyer, İstanbul, TÜRKİYE

Biletix Antalya Bölge Müdürlüğü Adres

Demirci Kara Mah. Burhanettin Onat Cad. Murat Zeybek Apt. A Blok No: 93 / 11 88018Antalya / TÜRKİYE

Biletix İzmir Bölge Müdürlüğü Adres

1378 SOKAK NO: 4 Kat.6 Daire 601 Kordon İş Hanı ALSANCAK/İZMİR

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski