e-Devlet Giriş Sayfası, e Devlet giriş kapısı ekranı

e-Devlet Giriş ekranı, e-Devlet kapısı giriş ekranı, e devlet ekranına giriş, turkiye.gov.tr edevlete giriş yapmak, e devlet şifremi unuttum ne yapabilirim?
e-Devlet Giriş ekranı


e-Devlet Giriş ekranı, e-Devlet kapısı giriş ekranı, e devlet ekranına giriş, turkiye.gov.tr edevlete giriş yapmak, e devlet şifremi unuttum ne yapabilirim?


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ve 99 ile başlayan kimlik numarasına sahip yabancı uyruklu vatandaşların kamu hizmetlerine kolaylıkla ulaşabilmesini amaçlayan e-Devlet kapısı (turkiye.gov.tr) sitesinden normal şartlarda saatlerinizi hatta günlerinizi alabilecek işlemleri sadece birkaç dakika içerisinde tamamlayabilirsiniz.

Hem vatandaşlar için hem de kurumlar için büyük kolaylık sağlayan e-Devlet kapısında yüzlerce hizmet yer almaktadır. Altta yer alan butonlara tıklayarak ilgili hizmetlerin e-Devlet üzerindeki sayfalarına ulaşabilir ve işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

e-Devlet Giriş İçin Tıklayın!


Tek yapmanız gereken T.C. kimlik numaranız ile birlikte size özel olan e-Devlet şifrenizi istenilen alana girmenizdir. Eğer ilk defa e-Devlet'e giriş yapacaksanız ve şifreniz bulunmuyorsa altta yer alan "e-Devlet şifresi nasıl alınır?" alanındaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

e Devlet şifresi nasıl alınır?

İlk defa e-Devlet şifresi alıyorsanız T.C. kimlik kartınız ile birlikte PTT şubelerine başvurarak e-Devlet şifrenizi alabilirsiniz.

e-Devlet şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Şifrenizi unuttuysanız ve e-Devlet kapısına giriş sağlayamıyorsanız, e-Devlet şifremi unuttum (https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/SifremiUnuttum) sayfasına girerek şifrenizi tekrar sıfırlayabilirsiniz.

Kimler e-devlet şifresi alabilir?

15 yaşını doldurmuş olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve mavi kart sahibi olanlar e-Devlet şifresi alabilirler.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski