Sunucu Simge Fıstıkoğlu kimdir? kaç yaşında? aslen nereli?

Sunucu Simge Fıstıkoğlu kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? boşandı mı? evli mi? eşi kim? boyu, kilosu, burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Simge Fıstıkoğlu

Sunucu Simge Fıstıkoğlu kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? boşandı mı? evli mi? eşi kim? boyu, kilosu, burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Sözcü Tv spikeri Simge Fıstıkoğlu'nun hayatı hakkında merak edilenler..

SİMGE FISTIKOĞLU KAÇ YAŞINDA

Asıl tam adı Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu'dur. 12 Aralık 1982 tarihinde İstanbul Yeşilköy'de dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda, Liseyi ise Beyoğlu Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. Sunuculuk kariyerine 2006 yılında Habertürk'te spor spikeri olarak başlamış, 2009 yılında spor müdürü olarak devam etmiştir.


Simge Fıstıkoğlu 1.69 m. boyunda, 55 kilo ve Yay burcudur.

2011 yılında A Haber'e geçmiş, 2012 yılında yeniden Habertürk'e geri dönmüştür. 1 Gün ve Gün Başlıyor programlarını hazırlayıp sunmuştur. Burası Haftasonu programını da sunan Fıstıkoğlu, 2013 yılında Show TV'ye geçip, kanalda Yeni 1 Gün ve Haftasonu Ana Haber sunuculuğu yapmıştır.

Eylül 2014'te programına son veren başarılı televizyoncu, farklı kurumlarda spikerlik yapmıştır. Simge Fıstıkoğlu 2015 yılı itibarıyla TRT Spor Kanalında Topuklu Krampon isimli Futbol Sohbet Programını Nazenin Tokuşoğlu ile beraber sunmuştur.

NTV'de hafta içi her akşam "Simge Fıstıkoğlu'yla spor akşamı" adlı programını ve "Günün İçinden" adlı haber programını sunmuştur. 5 yıl süreyle görev yaptığı NTV’den 17 Haziran 2020 tarihinde ayrılmıştır.



18 Aralık 2020'de yayın merkezini Bursa'dan İstanbul'a taşıyan Olay TV'de Simge Fıstıkoğlu ile Haftasonu programını sundu ancak kanalın 25 Aralık 2020'de yayın hayatına son verilmesinden dolayı sadece 2 kez program yapabildi.

Zaman zaman kendi YouTube kanalından da gündeme dair yayınlar yapan sunucu, günümüzde halen Sözcü TV'de "Büyük Satranç Tahtası" adlı programın moderatörlüğünü yapmaktadır.

Simge Fıstıkoğlu kiminle evli?

2018 yılında Rize'li iş adamı Emir Tavukçuoğlu ile evlenen ünlü sunucu iki çocuk annesidir. Simge Fıstıkoğlu'nun ablası Sinem Fıstıkoğlu'da Halk Tv'de haber sunucusudur. 

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer SözcüTV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski