Bağcılar Nöbetçi Eczaneler Listesi (Bugün)

Bağcılar Nöbetçi Eczaneler Listesi, İstanbul Bağcılar ilçesi bu gece nöbetçi eczaneler hangileri, bağcılarda nöbetçi eczane listesi.
Bağcılar Nöbetçi Eczaneler


Bağcılar Nöbetçi Eczaneler Listesi, İstanbul Bağcılar ilçesi bu gece nöbetçi eczaneler hangileri, bağcılarda nöbetçi eczane listesi.


Bağcılar nöbetçi eczaneler listesi

İstanbul Bağcılar nöbetçi eczaneler size en yakın olan nöbetçi eczane listesi binlercebilgi.com'da. Bu gece Bağcılar ilçesinde gece açık olan yani nöbetçi eczane telefon numarası ve adres bilgilerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Eczaneler haftanın 6 günü hizmet verir. Her akşam 19:00'dan sonra ve pazar günleri nöbetçi eczaneler görevi devralır. Eczaneler hafta içi her gün saat 09:00 ile 19:00 ve Cumartesi günleri de yine 09:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedirler.


Önemli Not: Nöbetçi eczane bilgileri Eczaneler.gen.tr sitesinden alınmıştır. Listede görmüş olduğunuz eczaneye gitmeden önce mutlaka telefon numarası ile arayarak nöbetçi eczanenin doğruluğunu kontrol ediniz.

Hafta içi her gün mesaisini bitiren eczanelere 19:00'dan itibaren, ertesi gün mesai başlangıcına kadar görevi nöbetçi eczanelere devreder.

Eczacılık mevzuatı gereğince, eczanelerin çalışma saatleri ile nöbet saatleri eczacı odalarınca düzenlenmekte, il sağlık müdürlüklerinin kabul ve onayıyla da yürürlüğe girmektedir.

Bağcılar nöbetçi eczaneler listesi Bu Gece


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski