Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz kimdir? aslen nereli?

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Taha Hüseyin Karagöz

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Sosyal medyayı en aktif kullanan gazetecilerin başında gelen Gazetecilerden biri olan, Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Taha Hüseyin Karagöz'ün hayatı hakkında merak edilenler. 

TAHA HÜSEYİN KARAGÖZ NERELİ?

Taha Hüseyin Karagöz çocukluk yıllarını Zonguldak'ta geçirmiştir. Aslen Trabzon'un Of ilçesindendir. Kaç yaşında olduğuna dair bir bir bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

İlk, ortaokul ve lise eğitimini Zonguldak'ta tamamlamış. Yüksek öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamlamıştır.

Mesleğe ilk adımını stajyer olarak Kanal7'de yapmış, burada editörlüğe kadar yükselmiştir. Daha sonra Güneş Gazetesi'nde görev alarak, editör, istihbarat şefliği ve haber müdürlüğü yapmıştır. Türk Medya'da Haber Müdürü, Diriliş Postası'nda Yazı İşleri Müdürü olarak çalışmıştır.


Başarılı Gazeteci, günümüzde halen Albayrak Medya Grubu bünyesindeki Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET'te meslek hayatına devam etmektedir.

Taha Hüseyin Karagöz Twitter Adresi

Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan Gazeteci Taha Karagöz'ün @thhsynkrgz hesabını 300 binden fazla kişi takip etmektedir.

Taha Hüseyin Karagöz kiminle evli?

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'ün evli mi? bekar mı? olduğu yani medeni durumu ve özel hayatıyla ilgili bir bilgi açık kaynaklarda yer almamaktadır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski