Siyasal iletişimci Ferhat Murat kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Siyasal İletişimci Ferhat Murat kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Ferhat Murat

Siyasal İletişimci Ferhat Murat kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? ne iş yapıyor? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Çeşitli Televizyon kanallarında Siyaset yorumlarıyla dikkat çeken, Siyasal İletişimci Ferhat Murat'ın hayatı hakkında açık kaynaklarda kısıtlı bilgiler bulunmaktadır.

Ferhat Murat Nereli?

Ferhat Murat Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya gelmiştir. Bazı kaynaklara göre aslen memleketi Rize Ardeşen olduğu geçmektedir. ilk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlamıştır. Yurtdışında yabancı dil ve yönetim organizasyon alanında eğitimler almıştır.


Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Ferhat Murat, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul'da Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ana bilim dalında iletişim alanında tamamlamıştır.

2005 yılından bu yana kurumsal iletişim, halkla ilişkiler ve medya alanında çalışmalar yapmaktadır. Türkiye'nin farklı noktalarındaki seçim kampanyalarında aktif rol almaktadır. 2019 yerel seçimlerinde ise AK Parti'nin Bursa Büyükşehir ve Ağrı Belediyesi yerel seçim kampanyalarını yönetmiştir.

Ferhat Murat; halen çeşitli kurum, kuruluş ve siyasilere iletişim danışmanlığı yapmaya devam etmektedir.

Ferhat Murat evli mi? eşi kim?

Ferhat Murat evli ve 2 çocuk babasıdır, eşi ile ilgili bir bilgi bulunamamıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski