Sunucu Sümeyye Yılancı kimdir? kaç yaşında? nereli? evli mi?

Sunucu Sümeyye Yılancı kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu, kilosu, burcu, biyografisi.
Sümeyye Yılancı


Haber Global Sunucusu Sümeyye Yılancı kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu, kilosu, burcu, biyografisi.


Haber Global Haber Spikeri Sümeyye Yılancı'nın hayatı hakkında merak edilenler.

Sümeyye Yılancı Hayatı

Başarılı Sunucu Sümeyye Yılancı 15 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş olup aslen memleketi Giresun'dur. İki erkek kardeşi vardır.

Sümeyye Yılancı 1.68 m. boyunda, 55 kilo ve boğa burcudur.


Eğitim Hayatı

İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul'da bitirmiştir. Bilecik Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başladığı lisans eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde tamamladı. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Görsel İletişim ve Dijital Medya Bölümü'nde yapmıştır.

2014 yılında bir radyoda kültür-sanat programları sunmuş, 2015 yılında bir süre tiyatro oyunculuğu yapmıştır. 2016 yılında ATV'de ve A Haber'de hava durumu sunuculuğu yaparak ilk ekran deneyimini yaşamıştır.

2020 yılında ATV'den ayrılarak Show TV'ye transfer oldu. Burada ana haber bülteninde muhabirlik yaparak özel haberler hazırladı. Yaz döneminde Show Ana Haber Bülteni'ni sundu. Aynı yıl "Aslaşkanma" adında bir aşk romanı yazdı.



2022 yılında Haber Global ile anlaşan Yılancı, eylül ayından itibaren hafta içi her gün gece haber bültenleri sunmaktadır.

Sümeyye Yılancı eşi kim?

Sümeyye Yılancı, 2018 yılında Atv Haber Muhabiri Mahmut Keşan ile evlenmiş olup, çiftin, Kıvanç (d.2020) adında bir erkek çocukları vardır.

Özel Hayatı

Sümeyye Yılancı, ailesiyle birlikte İstanbul'da hayatını sürdürmektedir. İlerleyen zamanda Ayvalık Cunda Adası'na yerleşmek istediğini dile getirmiştir.

Sosyal medya Hesapları

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @sumeyyeyilanci, Twitter'da @sumeyyeyilanci kullanıcı adıyla yer almaktadır.

- Sitemizde bulunan diğer Haber Global ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski