Gazeteci Çağlar Cilara kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Çağlar Cilara kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Çağlar Cilara

Gazeteci Çağlar Cilara kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Katıldığı haber tartışma programlarında yaptığı yorumlarla dikkat çeken, Gazeteci Çağlar Cilara'nın hayatı hakkında merak edilenler.

Çağlar Cilara Nereli?

Gazeteci Çağlar Cilara 1989 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Yani aslen memleketi Trabzon'dur. 3 yaşındayken ailesiyle İstanbul'a yerleşmiştir. İlk ve ortaokulu Beykoz'da tamamlamıştır. Çengelköy Lisesi'nden mezun olup eğitimine İstanbul Aydın Üniversitesi'nde devam etmiştir.

Televizyon haberciliğine 2011 yılında özel bir televizyon kanalında başlamıştır. Bugüne kadar çeşitli kanallarda uzman konuklar ve liderlerin konuk olduğu, gündemdeki gelişmelerin değerlendirildiği 3 bine yakın televizyon programı hazırlayıp sunmuştur.



2019 yılında Türkiye'de dijital yayıncılık alanında ilk kez YouTube üzerinden düzenli haber programlarını başlatmıştır. Bu süre içerisinde milyonlarca izleyiciye ulaştıktan sonra YouTube yayınlarına bir süre ara vermiştir.

Son dönemde yine çeşitli televizyon kanallarında yorumcu olarak yer alan Cilara, son olarak ise Temmuz 2023 itibariyle Haber Global Tv'de "Çağlar Cilara ile Madde Madde Gündem" programını hazırlayıp sunmaktadır.

Çağlar Cilara kiminle evli? eşi kim?

Başarılı Gazeteci Çağlar Cilara, 2014 yılında Zeynep Yaşa ile dünya evine girmiştir.
- Sitemizde bulunan diğer HaberGlobal ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski