Yatırım ve Finans Uzmanı Mert Başaran kimdir? kaç yaşında? nereli?

Yatırım ve Finans Uzmanı Mert Başaran kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Yatırım Uzmanı Mert Başaran

Yatırım ve Finans Uzmanı Mert Başaran kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? kitapları, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


TGRT Haber'de yayınlanan ekonomi programında soruları cevaplayan Yatırım ve Finans Uzmanı Mert Başaran'ın hayatı hakkında merak edilenler.

Mert Başaran Kaç Yaşında?

Mert Başaran 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Mert Başaran aslen nereli?

Yatırım Uzmanı Mert Başaran'ın memleketi de merak edilen konular arasındadır. Başaran, Baba tarafından aslen İstanbul Fatih'li, Anne tarafından ise Şanlıurfa'lıdır.


Mert Başaran ne Mezunu?

Ortaokul ve liseyi İstek Vakfı Bilge Kaan Koleji'nde burslu olarak tamamlamış, ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirmiştir.

Çalışma Hayatı

İş hayatında, DHL, Kuhne+Nagel, Arkas, Türk Telekom gibi firmalarda Satış Müdürlüğü yapmıştır. 15 yıldır arsa ve tarla konusunda yatırımcı olarak işlem yaparken bu işin kendisini mutlu ettiğini fark ederek kurumsal hayatı bırakıp 2016 Yılında Remax ile çalışmaya başlamıştır. Tamamen yatırımcı müşteriler ana fokus alanıdır.

Devletin imar planlarını ve gelişme akslarını inceleyerek en çok prim yapacak bölgeleri bulup daha sonra o bölgelerdeki fırsat yerleri yatırımcılarına aldırmak temel vizyonudur. Başaran'ın @mertbasaran2953 youtube kanalında 300 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.

Kitapları

Yatırım ve Finans Uzmanı Mert Başaran'ın, Bırak ve Küçük İşler Büyük Özgürlükler adında yayınlanmış iki kitabı bulunmaktadır.



Mert Başaran hangi kanalda?

Her pazar akşam saat 21:00'de TGRT Haber ekranlarında, Melis Hazal Karagöz'ün sunduğu Para Konuşalım programında ekonomiye dair yorumlar yapmakta ve izleyici sorularını yanıtlamaktadır.

Mert Başaran Videoları




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski