Sunucu Dilara Sayan kimdir? kaç yaşında? nereli? evli mi?

Sunucu Dilara Sayan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Dilara Sayan

Sunucu Dilara Sayan kimdir? kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Haber Global Tv'de yayınlanan Sıra Dışı Gündem programı sunucusu Dilara Sayan'ın hayatı hakkında merak edilenler..


Dilara Sayan ne mezunu?

Dilara Sayan'ın kaç yaşında ve nereli olduğuna dair bir bilgiye ulaşılamamıştır. 2017 yılında Ankara Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından İstanbul'a gelip reklam ve film senaryoları yazmaya, reklam yapımcılığı yapmaya başlamıştır. Ardından ABD'ye taşınıp çeşitli eğitimler alıp çalışmalara katılmıştır. İlgi alanı ve merakı doğrultusunda "Medya ve manipülasyon" çalışmaları üzerine yoğunlaşmıştır.

Türkiye'deki kariyerine ise Ülke TV ekranında "Dünya Değiştikçe" adlı programın canlı yayın moderatörlüğü ve içerik yönetimini yaparak başlamış, ardından Deba Medya tarafından "Yılın en iyi çıkış yapan sunucusu" ödülüne layık görülmüştür.



Dilara Sayan hangi kanalda?

2022 yılının ilk ayında Haber Global ekranına transfer olmuştur. Hafta sonu haberlerini sunan Dilara Sayan, gün içinde yaşanan tüm gelişmeleri izleyicilere aktarmaktadır. Ayrıca Cumartesi geceleri 00:00'da "Sıra Dışı Gündem" programını sunmaktadır.

Dilara Sayan evli mi? eşi kim?

Başarılı sunucu Dilara Sayan'ın evli mi? veya bekar mı? olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

- Sitemizde bulunan diğer HaberGlobal ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski