Gazeteci Hasan Basri Akdemir kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Hasan Basri Akdemir kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? siyasi görüşü ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Gazeteci Hasan Basri Akdemir


Gazeteci Hasan Basri Akdemir kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? siyasi görüşü ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Katıldığı Tartışma programlarında yaptığı siyasi yorumlarla dikkat çeken, krttv.com.tr yazarı Hasan Basri Akdemir'in hayatı hakkında merak edilenler.


Hasan Basri Akdemir kimdir?

Hasan Basri Akdemir 1995 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğretimini Fatih Gençosman İlköğretim Okulu'nda tamamlamış, ardından Fatih Vatan Lisesi'nden mezun olmuştur.

Malatya İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilgiler Fakültesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitimini tamamlamış, ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimi almıştır.



Gazeteciliğe 2017 yılında gazeteciliğe TV5 Televizyonu'nda editör olarak başlamış, Tv5 Televizyonunda "Ekonomi ve Ötesi" ve "Öyle mi Gerçekten İşin Aslı" programlarını sunmuştur. Ayrıca Fikri Dergi ve Anahtar TV'de yazılar yazmıştır.

Hasan Basri Akdemir, bir süre Haber Global TV'de çalışmıştır. Günümüzde Halen KRTTV.COM.TR'de yazmaktadır.

hasan Basri Akdemir ve eşi Emel Okuşluğ Akdemir
Hasan Basri Akdemir ve eşi Emel Okuşluğ Akdemir

Hasan Basri Akdemir kiminle evli? eşi kim?

Hasan Basri Akdemir, 21 Ağustos 2022 tarihinde Eğitimci Emel Okuşluğ ile evlenmiştir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski