Siyasal İletişimci Nur Tuğba Aktay kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Nur Tuğba Aktay kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? hangi partili? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Nur Tuğba Aktay


Nur Tuğba Aktay kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? hangi partili? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Katıldığı tartışma programlarında yaptığı siyasi yorumlarla adından söz ettiren, Siyasal İletişimci Nur Tuğba Aktay'ın hayatı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır.


NUR TUĞBA AKTAY ASLEN NERELİ?

Nur Tuğba Aktay 1979 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Babası emekli asker, annesi ise ev hanımıdır. Çocukluğunu Ankara'da geçirmiştir. ilkokul, ortaokul ve liseyide Ankara'da tamamlamıştır. Lise yıllarında gazeteciliğe ilgi duyduğundan, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazanmış ve buradan mezun olmuştur.

Üniversite eğitimi sırasında çeşitli gazete ve dergilerde staj yapmıştır. Mezun olduktan sonra ise Hürriyet'te muhabir olarak çalışmaya başlamış ve10 yıl boyunca muhabirlik yapmıştır. Bu sürede birçok önemli olayı takip ederek röportajlar yapmıştır.


Özellikle siyaset, ekonomi ve kültür-sanat alanlarında uzmanlaştır. 2012 yılında Hürriyet Gazetesi'nden ayrılarak televizyon sektörüne geçmiş, Kanal D Haber'de editör olarak görev yapmış, daha sonra sunucu olarak da ekranlara çıkmıştır. Kanal D Haber'de 5 yıl çalışmıştır. 2017 yılında Habertürk TV'ye transfer olmuş. Habertürk TV'de hem haber sunuculuğu hem de program yapımcılığı yapmıştır.

Nur Tuğba Aktay MHP Devlet Bahçeli
Nur Tuğba Aktay MHP Devlet Bahçeli

Nur Tuğba Aktay Hangi Partili?

Nur Tuğba Aktay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyesidir. İstanbul 2. Bölge'den MHP milletvekili adayı olarak gösterilmiş ancak adaylıktan beklenmedik bir şekilde istifa etmiştir. MHP içinde çeşitli görevlerde bulunmuş olup halen Merkezi Yönetim Kurulu'na (MYK) seçilen kadın adaylardan biri olmuştur.

Nur Tuğba Aktay kiminle evli? eşi kim?

Nur Tuğba Aktay, 2009 yılında gazeteci Murat Aktaş ile evlenmiştir. Çiftin 2011 yılında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski