Oyuncu Sinem Ünsal kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Oyuncu Sinem Ünsal kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu, kilosu, burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
oyuncu sinem ünsal

Oyuncu Sinem Ünsal kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu, kilosu, burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Kanal D'nin yayınlanmaya başlayan Senden Önce dizisinde, Alp Navruz ve Nilperi Şahinkaya ile birlikte başrol oynayan ve Merve Dağıstan karakterini canlandıran Oyuncu Sinem Ünsal'ın hayatı izleyiciler tarafından araştırılmaktadır.

Senden Önce Merve kim?

İzleyiciler arama motorlarında; Senden Önce dizisi Merve kim? Sinem Ünsal ve Gizem Ünsal kardeş mi? Sinem Ünsal Alevi mi? Sinem Ünsal sevgilisi kim? Sinem Ünsal Şu anda hangi dizide oynuyor? sinem ünsal'ın babası kimdir, sinem ünsal'ın kardeşi, Sinem Ünsal nereli, sinem ünsal'ın sevgilisi, sinem ünsal'ın ailesi, Sinem Ünsal eşi, sinem ünsal'ın annesi, Sinem Ünsal Boyu gibi sorgulamalar yapmaktadır.


SİNEM ÜNSAL KAÇ YAŞINDA?

Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993 tarihinde İzmir'in Eski Foça ilçesinde dünyaya gelmiştir. Azeri kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğudur. İlkokul ve ortaokulu İzmir'de liseyi Manisa Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'nden mezundur.

2017 yılından itibaren oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmektedir. 2017 yılında FOX'ta yayımlanan Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakterini, 2017-2018 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde Gülsüm Aslan karakterini canlandırmıştır. 2018-2019 yıllarında TV8'de yayımlanan Kızım adlı dizide Sevgi Günay karakterini canlandırmıştır.

2019-2021 yılları arasında yayımlanan Mucize Doktor adlı dizide çok sevilen Doktor Nazlı Gülengül karakterini, daha sonra 2021 yılında yayımlanan Elbet Bir Gün adlı dizide Feride Gizem Kılıçlı karakterini canlandırmış, 2022 yılında FOX'ta yayımlanan Gizli Saklı dizisinde Naz Arıca/Yaz Güneş karakterini canlandırmıştır.

Sinem Ünsal Boyu kaç

Sinem Ünsal 1,69 m. boyunda, 52 kilo ve ikizler burcudur.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..


Sinem Ünsal Oynadığı Dizi ve Filmler

  • 2017- Çoban Yıldızı - Güneş - FOX
  • 2017-2018 - Siyah Beyaz Aşk - Gülsüm Aslan - Kanal D
  • 2018-2019 - Kızım - Sevgi Günay - TV8
  • 2019-2021 - Mucize Doktor - Nazlı Gülengül - FOX
  • 2021 - Elbet Bir Gün - Feride / Gizem Kılıçlı
  • 2022 - Gizli Saklı - Naz Arıca / Yaz Güneş
  • 2024 - Senden Önce - Merve Dağıstan - Kanal D

Sinem Ünsal Fotoğrafları

Sinem Ünsal Resimleri

Sinem Ünsal Resimleri

Sinem Ünsal Resimleri

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski