Duygu Gözde Arslan kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Duygu Gözde Arslan kimdir? aslen memleketi nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? kilosu burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Duygu Gözde Arslan


Duygu Gözde Arslan kimdir? aslen memleketi nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? kilosu burcu ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Hafta içi her sabah 09:00'da Tv100'de Günün Rotası isimli programını sunan güzel sunucu Duygu Gözde Arslan'ın hayatı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır.

Duygu Gözde Arslan Kaç Yaşında?

Duygu Gözde Arslan 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Çeşme Süleyman Sami Sarı Anadolu Lisesi'nde başlamış, Üniversite eğitimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü'nde tamamlamıştır. Medya sektörüne atanmadan önce ekonomi ve finans konularında bilgi sahibi olmuştur.

Duygu Gözde Arslan Arslan 1.76 m. boyunda, 53 kilo ve Oğlak burcudur.


Medya Dünyasına aPara kanalında sunuculuk yaparak başlamıştır. Daha sonra NTV'ye geçerek haber programı sunucusu olarak kariyerine devam etmiş, izleyiciler tarafından güvenilir ve tarafsız sunuculuğu dolayısıyla takdir görmüş ve haber dünyasında kendine özgü bir yer edinmiştir. En son tv100 kanalına transfer olmuş ve hala tv100'de kariyerine devam etmektedir.

Duygu Gözde Arslan kiminle evli? eşi kim?

Arda Gözüküçük ile evlenmiş ve daha sonra boşanmıştır. Çiftin bu evliliğinden Milena isminde bir kız çocukları bulunmaktadır. Duygu Gözde Arslan ikinci evliliğini ise 1 Temmuz 2020 tarihinde Mehmet Talha Onuk ile yapmıştır.

Duygu Gözde Arslan hangi kanalda?

Başarılı Sunucu halen tv100 kanalında, "Günün Rotası" isimli programla hafta için her gün saat 09:00'da izleyiciyle buluşmaktadır.

- Sitemizde bulunan diğer Tv100 ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski