binlercebilgi.com sitemize reklam verebilirsiniz.

internette reklam ver bilgi blog sitemize reklam verebilirsiniz
reklam ver


blog reklamları, internet sitesi reklamları, reklam ver, site reklamları, en çok ziyaret edilen sitelere reklam vermek için.


İnternet Reklamlarının Önemi: Günümüzde insanlar vaktinin çoğunu internette geçirmektedir. Bu sebeple reklam panosu yahut broşürler veyahut televizyon/radyo ile yapacağınız reklamlardan ziyade dijital reklamlar ile daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. Tabi bunu da doğru zamanda, doğru internet kanallarında yapmalısınız.

binlercebilgi.com olarak Türkiye'nin en çok ziyaret edilen "amatör" bilgi blog sitesiyiz.

Sitemizin günlük ortalama 3000, aylık ortalama 100.000 "tekil" ziyaretçisi ve yine aylık ortalama 250.000 sayfa görüntülemesi vardır. binlercebilgi.com similarweb verilerini görmek için TIKLAYIN.

Sitemizin tamamında sürekli ve en başta yer alıp, ana sponsorumuz olmak ister misiniz? Öncelikli tercihimiz yerli ve milli firmalar olacaktır.


Reklam Modelleri

Genel Banner Modeli: Sitemizde reklam verebileceğiniz toplam 3 adet reklam alanı vardır.  Bu alanlardan bütçenize uygun olan alanlardan birini seçip, çok uygun fiyatlarla yayınlatabilirsiniz. Genel reklamlar, anlaşılan boyutta, tüm sayfalarda ve her zaman gösterilir. Tercihe göre; aktüel veya güncel kampanyalar için haftalık olarak güncellenebilir. Genel reklam örnekleri için TIKLAYIN.

  • Reklam görseli reklam veren tarafından hazırlanır.
  • Banner belirtilen ebatlarda ve JPG veya PNG formatında olmalıdır.
  • Reklam bannerları tüm sayfalarda görünür.
  • Karşılıklı anlaşma sağlandıktan sonra banner yayınlanır, süresi boyunca yayında kalıp reklam veren tarafından uzatılmadığı takdirde süresi bittiğinde yayından kaldırılır.

Yerel Reklam (iç sayfa) : Yerel reklamlar sadece kurumunuzun, işletmenizin faaliyet konusunda olan sayfalarımızda, yani iç sayfada (yoksa yeni sayfa oluşturulur) yayınlanır. reklam verilen sayfalarda sayfa içi adsense reklamı yayınlanmaz. Yerel reklam örneği için TIKLAYIN.

Advertorial reklam:
 Sitenizin, firmanızın, ürününüzün veya hizmetinizin tanıtımının yer aldığı içeriği binercebilgi.com'da yayınlayarak okuyuculara ulaştırıyoruz. Advertorial içerikler silinmez, Sitemiz yayında olduğu sürece sitede kalır.

İletişim formundan bize ulaşın, en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır..


Adınız Soyadınız:

E-Posta Adresiniz: (gerekli)

Mesajınız: (gerekli)


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski