Rüyada intihar etmek görmek ne demek?

Rüyada intihar etmek görmek ne demek? rüyada intihar etmenin psikolojik açıdan manası nedir? rüyada intiharın anlamı nedir? İntihara Kalkışmak, Rüyada İntihar Eden Birini Görmek ne demek?
Rüyada intihar
 

Rüyada intihar etmek görmek ne demek? rüyada intihar etmenin psikolojik açıdan manası nedir? rüyada intiharın anlamı nedir? İntihara Kalkışmak, Rüyada İntihar Eden Birini Görmek ne demek?


Rüyada intihar etmek

Sinsi, düşmanlığını saklayan dosta, sevimsiz, yalan söyleyen insana, fakir hale düşmeye, kötülük görmeye, sorumsuzluktan dolayı mağdur olmaya, hilekar bir insana delalet eder. Rüyada intihara kalkıştığını gören bir kimse; iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar ederek yıkılmasına ve üzülmesine tabir edilir. Rüyada intihar etmek, musibetler yaşamaya, belalara bulaşmaya, kaza geçirmeye, kötü insanlarla karşılaşmaya işaret eder. Bu rüyanın hayır getirecek ve elle tutulacak iyi bir tarafı yoktur ne yazık ki. Rüya sahibi için dert, sıkıntı, üzüntü, şüphe, kuruntu ve korku anlamına gelir. Rüyada intihar etmek, rüya sahibinin korkusundan ve üzüntüsünden günlerce evden dışarı çıkamayacağı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada İntihara Kalkışmak

Rüyasında intihara kalkıştığını gören kişi, gerek iş gerekse özel hayatı ile ilgili çok kötü olaylar yaşayacak, neredeyse yaşamdan elini eteğini çekip, iç dünyasının kararacağına, can sıkıntısına, derin üzüntüye, odasına kapanıp günlerce yemek yemeyip, konuşmayacak duruma gelecek diye ifade edilir. Rüyasında intihar etme eğiliminde olan, intihara kalkışan bir kimse; iş ve sosyal hayatında yaşayacağı sıkıntılara, iş istifasına, maddi ve manevi zarara, iflas ile sonuçlanacak iş yaşamına delalet eder. Aynı zamanda kötü ve olumsuz haberler almak anlamına gelir.

Rüyada İntihar Etmek Ama Ölmemek

Rüyasında bir köprüden atladığını ve intihar etmeyi başardığını ama yine de ölmeyerek hayatta kaldığını gören kimsenin hayatında bazı köklü ve derin değişiklikler olacak demektir. Bu köklü değişikliklerin nedeni rüya sahibinin bazı olumsuz karar ve tercihlerinden kaynaklanacak demektir. Rüyada bir iple intihar ettiğini fakat ölmediğini görmek, ulu bir kimseden yardım göreceğine, ömrünün uzun olacağına, manevi değer kazanacağına, ahiret işleri ile meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada İntihara Teşebbüs Etmek

Rüyada intihara teşebbüs ettiğini ölmediğini görmek; yeni bir hayata başlayacağına, işte başarıya, uzun soluklu gönül ilişkisi yaşayacağına delalet eder. Rüyada intihar teşebbüsünden vazgeçmek; yakın zamanda alacağı bir miras haberi ile işlerinin yoluna gireceğine, yeni iş kuracağına, yolculuğa çıkıp dinleneceğine, sıkıntı ve üzüntü veren günlerin geride kaldığına delalet eder. Rüya sahibinin yeni kararlar almak üzere olduğu anlamına gelir. Rüyasında intihara teşebbüs ettiğini gören kişi kafasında bazı plan ve projeler yapıyor ve bu fikirlerin olgunlaşmasını ve gerçekleşmesini bekliyor demektir. Fikirler tamamen kafasına yatmaya başladığı vakit bu kararları uygulamaya geçirecek demektir.

Rüyada İntihar Eden Birini Görmek

Rüyada intihar eden birini görmek ve yardım etmeye çalışmak; bir başkası yüzünden sıkıntıya neden olacak olaylar yaşanmasına tabir edilir. Rüya sahibi için zorlanacağı, sabrını tüketeceği ve strese gireceği bir dönem geliyor diye yorumlanır. Rüya sahibi zor da olsa bugünleri atlatmak için gayret göstermek ve mantıklı hareket etmek zorundadır aksi taktirde daha çok üzülecek ve daha çok kaybedecek demektir. Rüyasında intihar eden birinin birden kaybolduğunu görmek; içinde bulunduğu bunalımlı durumdan pek yakında kurtulacağına, muradına ereceğine, eline hiç ummadığı bir yerden para geçeceğine ve rahat edeceğine delalet eder.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski