Banu El kimdir? kaç yaşında? nereli? evli mi? eşi kim?

A Haber sunucusu Banu El kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Banu El


A Haber sunucusu Banu El kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


BANU EL KİMDİR?

Haber Spikeri Banu El, 30 Ağustos 1981’de Almanya’nın Hamburg kentinde dünyaya gelmiştir. Meslek hayatına 1999 yılında Kocaeli’de TV 41’de çalışmaya başlayarak girdi. Fox Tv haber merkezinde muhabirlik görevini sürdürürken gelen transfer teklifi sonrası NTV’de spiker olarak görev almaya başladı.

2011’de Turkuvaz Medya Grubu’nun yeni açılacak haber kanalı A Haber’e transfer oldu ve kuruluşundan bu yana A Haber’de spikerlik ve moderatörlük yapıyor.

Banu El, Siyasi Tarih alanında yüksek lisans derecesini Franz von Papen’in Türkiye’deki büyükelçilik yılları üzerine kaleme aldığı tezle aldı. Yayınlanmış makale ve kitap bölümleri bulunmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım, Sali Berisha, Tarık El Haşimi gibi pek çok önemli isimle röportajlar gerçekleştirmiş; çok sayıda kritik önemde TV yayınını modere etmiştir.

Banu El, A Haber Televizyondaki görevine ek olarak panel ve konferanslarda sunuculuk ve moderatörlük yapmaya devam ediyor.

Banu El'in evli mi? bekar mı? olduğu konusunda henüz bilgi edinilememiştir.

- Sitemizde yer alan diğer ATV - AHaber ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski