Kokusunu unutamayacağınız en güzel erkek parfümleri

Kokusunu asla unutmayacağınız en iyi erkek parfümleri, en çok satan bay erkek parfümü hangisi? en şahane erkek parfümü, en trend çekici, en çok beğenilen sevilen erkek parfümü markası.
en güzel erkek parfümleri


Kokusunu asla unutmayacağınız en iyi erkek parfümleri, en çok satan bay erkek parfümü hangisi? en şahane erkek parfümü, en trend çekici, en çok beğenilen sevilen erkek parfümü markası.


Bu yazımızda sizler için erkeklerin en çok tercih ettiği 15 parfüm markasını ele alacağız, sizler için araştırdık ve aşağıda listeledik..

1- Aqua Di Polo Gran Paradiso Erkek Parfümü Edp 50 ml

İtalyan Alplerinin efsanevi zirvesi. Tutkulu, unutulmaz, iz bırakan, sınır tanımayan bir erkek. Kadınların güçlü sevgilisi, hayran oldukları şampiyon. Gran Paradiso, tutkulu erkeklerin kokusu! Taze bir gün için okyanus ve greyfurt notaları ile başlayan Gran Paradiso, orta notalarında odunsu tonlardaki defne ve yasemin notaları ile şehvetli karakterini öne çıkarıyor. Tutkulu yapısını ortaya koyan güçlü alt notaları ise amber, meşe yosunu, laden ve guaiac ağacından oluşmaktadır. Duş sonrası doğrudan temiz cilde veya 15-20 cm uzaklıktan kıyafetinize spreyleyerek kullanabilirsiniz. Yoğun aroma esansı ile gün boyu kendisini hissettirecektir.




2- Burberry Classic For Men Edt Erkek Parfümü 100ml

Burberry Classic Man EDT Erkek Parfüm, içeriğinde bulunan odunsu kokularla birlikte kullanıcılarına kalıcı ve özgür bir kokuyu sunmaktadır. Ürünü kullanmanızla beraber gözler size dönecek. 100 ml’lik şişesiyle beraber kendinizi uzun bir süre daha çekici hissedeceksiniz. Şık ambalajıyla ve kibar boyutuyla birlikte bulunduğunuz her ortamda kokunuz yanınızda olacak. Kendini çekici ve etkileyici hissettiğin andan itibaren kendine daha çok güveneceksin ve farkedileceksiniz.



3- Versace Eros Edt 100 ml Erkek Parfümü

Tüm cilt tipleri için uygun olan ve kalıcı bir koku bırakan Versace Eros Edt 200 Ml Erkek Parfümü dolum oranı ile uzun süreli bir kullanım sağlıyor. Günün her anı rahatlıkla ve güvenle kullanabileceğiniz bu ürün kendine has aromatik kokusu sayesinde her ortamda dikkat çekiyor. Odunsu kokusu ile karizmatik erkeklerin vazgeçilmezi olan bu parfümün en belirleyici özelliği nane yaprağı ve İtalyan limon kabuğudur. Gün boyu tutkulu ve enerjik hissettiren Versace Eros Edt Tonka Fasulyesi, amber ve ıtır özleri ile gösterişli ve mükemmel havasını teninize yansıtır.



4- Aqua Di Polo Dolcedorme Erkek Parfümü Edp 50 ml

Dolcedorme, İtalyan erkeklerin tarzını tamamlayan eşsiz kokusunu bergamot, dağ selvisi, ve amber gibi notaların büyüleyici harmanından alarak erkek parfümleri arasında farklı etkiler yaratarak ailesinde öne çıkıyor.



5-Brut Original Edt 100 ml Erkek Parfümü

Brut Original Edt 100 ML Erkek Parfüm+Deodorant Set, aromatik ve fresh baharatlı kokusuyla günün her anında etrafa taze bir koku yaymanızı sağlar. İçeriğindeki yoğun notalar nedeniyle maskülen erkeklerin tercihi olan Brut, 1964 yılından beri efsaneleşmiş kokusuyla tarzınıza karakteristik bir dokunuş katar. 'Erkek kokusu' olarak zihinlerde yer etmesi, güven veren ve çekici yönünüzü tamamlayarak parfümün çevreniz tarafından çabucak fark edilmesini sağlar.



6- Pino Silvestre Original 125 ml Edt Erkek Parfümü

Doğa kokusunun en başarılı yorumu çam ağacından esinlenerek ferahlık ve rahatlık duyulmasını sağlayan geçmişten günümüze, güncelliğinden hiç ödün vermeden uluslar arası zevklere hitap eden bir koku. Ürünün orijinalliği gereği kutusunun dışında şeffaf ambalaj bulunmamaktadır.



7- Carolina Herrera 212 Sexy Edt 100 ml Erkek Parfümü

Portakal, böğürtlen, siyah frenküzümü, kızılcık, çin tarçını, pembe biber Orta nota:Gül, yasemin, şakayık, sümbülteber, zambak, ahududu, şeftali, inci çiçeği Alt nota: Vanilya, badem, tonka fasülyesi, sedir ağacı.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski