Sunucu Afşin Yurdakul kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

Habertürk sunucusu Afşin Yurdakul kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? ailesi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Afşin Yurdakul

Sunucu Afşin Yurdakul kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? ailesi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


AFŞİN YURDAKUL NERELİ?

Afşin Yurdakul 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır. Columbia Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi Televizyonculuk ve Uluslararası Habercilik bölümünden mezundur.

Afşin Yurdakul Üniversite mezuniyetinden sonra CBS, Al Jazeera ve SkyNews kanallarında görev yaptı. Ayrıca yabancı dergilerde İngilizce dilinde çeşitli yazılar yazdı.

Türkiye'de ilk olarak NTV kanalında görev alan Yurdakul, iki yıl burada çalıştıktan sonra Habertürk'e geçti. 2013 yılından bu yana Habertürk ekranlarında spiker olarak göreve devam ediyor. İlk olarak "Eksen" programıyla izleyicilerin karşısına çıkan Yurdakul, burada kazandığı tecrübenin ardından ise "Nedir Ne Değildir" ve "Habertürk Manşet" programlarının sunuculuğunu yapmıştır.


2018 yılı adeta bir yükseliş yılı oldu ve Gazetecilik Vakfı'nın ilk kez Türk gazeteciler için açmış olduğu Robert L. Long bursunu kazandı. 27 gazeteciyle birlikte 1 yıl boyunca Harvard Üniversitesi'nde Suriye'deki insani kriz ile ilgili çalışmalarda bulundu. Gösterdiği başarı ve Amerika'da yapmış olduğu çalışmaların ardından tekrar Habertürk ekranlarına geri döndü.

Afşin Yurdakul evli mi?

Afşin Yurdakul'un medeni hali, özel yaşamı ve ailesiyle ilgili bilgilere henüz ulaşılamamıştır.

- Sitemizde bulunan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski