Teşkilat Son Bölüm canlı izle, konusu, oyuncu kadrosu

Teşkilat Dizisi Son Bölüm Son Bölüm Tek Parça Full İzle Teşkilat son bölüm tek parça full izle, Teşkilat izle, Teşkilat ne zaman? canlı izle, tüm bölümleri, nerede çekiliyor, dizisinin konusu nedir? oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Teşkilat

Teşkilat Dizisi Son Bölüm izle canlı Tek Parça Full İzle Teşkilat son bölüm tek parça full izle, Teşkilat izle, Teşkilat ne zaman? canlı izle, tüm bölümleri, nerede çekiliyor, dizisinin konusu nedir? oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?


Yayınlandığı ilk bölümüyle reyting rekorları kıran TRT'nin yeni dizisi Teşkilat hakkında merak edilenler. Teşkilat dizisi her Pazar saat 20:00'de TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Dizi Ankara'da çekilmektedir.

"Teşkilat" dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana geliyor. MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluştu.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCU KADROSU

"Teşkilat", ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen ‘yedi vatan sevdalısının’ mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getiriyor. İşte Teşkilat dizisinde o yedi kişiyi canlandıran oyuncular, isimleri ve karakterleri.


Teşkilat dizisinin oyuncularının isimleri ve karakterleri:


TEŞKİLAT SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE, TEŞKİLAT DİZİSİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TEŞKİLAT CANLI İZLE BURAYA TIKLAYIN!

Sitemizde daha önce yayınlanan film-dizi bilgilerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski