Spor Haberleri Sunucusu Çiğdem Ceylan kimdir? aslen nereli?

Spor Spikeri Çiğdem Ceylan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Çiğdem Ceylan


Spor Haberleri sunucusu Sunucu Çiğdem Ceylan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


ÇİĞDEM CEYLAN KAÇ YAŞINDA?

Çiğdem Ceylan 29 Temmuz 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. baba tarafından aslen Karadeniz'li olan sunucunun anne tarafından ise Bulgaristan'lıdır. Liseyi İstanbul'da bitirmiş, ardından yüksek tahsiline İstanbul Üniversitesi'nde devam etmiş ve İktisat Fakültesi'ni bitirmiştir.

Üniversiteyi bitirdikten sonra çeşitli işlerde çalışmış olan sunucu, özellikle Finans ile ilgili bir çok yerde çalışmıştır. Bu çalışmaların ardından spikerlik konusunda eğitimler almaya karar vermiş ve bu yönde önemli merkezlere yazılarak eğitim almıştır.

Çiğdem Ceylan 1.68 m. boyunda, 55 kilo ve Aslan burcudur.


Spikerliğin sonrasında Diksiyon konusunda da eğitimler almış, kısa bir süre içerisinde spikerlik mesleğini yapabilecek konuma gelmiştir. Özel olarakta dersler almış olan Çiğdem Ceylan, spikerlik konusunda derslerini Fulin Arıkan ile Çağatay Gökmen’den almıştır.

İlk olarak ekonomi ile ilgili televizyonda sunuculuk yapmış ve çok sayıda Ekonomi ile ilgili uzman kişiyi programında ağırlamıştır. Ekonomi ile ilgili programların ardından spor ile ilgilenmiş ve A Spor-A Haber ekranlarında halen sporla ilgili sabah saatlerindeki programın sunuculuğunu yapmaya devam etmektedir.

A Spor ekranlarında "Sabah Sporu" isimli programı sunan güzel sunucu, bu işte gayet başarılı bir kişi olduğunu kanıtlamıştır. Süper Lig dışında bazı ligleri de takip eden sunucu Çiğdem Ceylan en çok ise İspanya Ligi ve Almanya ligini takip etmektedir.

Çiğdem Ceylan'ın henüz bekar olduğu bilinmektedir.

Spiker Çiğdem Ceylan'ın instagram sayfası için (TIKLAYIN)

- Sitemizde yer alan diğer ATV - AHaber ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski