Sunucu Zeliha Saraç kimdir? kaç yaşında? aslen nereli?

Habertürk Sunucusu Zeliha Saraç kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? evli mi? eşi kim? çocuğu var mı? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı.
Sunucu Zeliha Saraç

Habertürk Sunucusu Zeliha Saraç kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? evli mi? eşi kim? çocuğu var mı? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı.


Habertürk sunucusu Zeliha Saraç, son günlerde en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Habertürk kanalında sunuculuk yapan Saraç ile ilgili vatandaşlar "Zeliha Saraç kimdir? Zeliha Saraç kaç yaşında, Zeliha Saraç aslen nerelidir? Zeliha Saraç evli mi?" gibi sorgulamalarla ünlü sunucu hakkında araştırmalar yapmaktadır.

ZELİHA SARAÇ KAÇ YAŞINDA?

Zeliha Saraç 30 Mart 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Saraç, yüksek lisans eğitimini ise 2014 yılında Nişantaşı Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

İş hayatına Türkiye'nin saygın ekonomi kurumlarında başlayan Saraç, borsa, ekonomi ve döviz uzmanı olarak çeşitli kurumlarda önemli görevler yapmıştır. 2000 yılı itibarıyla bu birikim ve tecrübesini medya alanına yansıtan Saraç ilk olarak Cnbce'de çalışmaya başlamıştır.


Daha sonra sırasıyla Tv8, 24 Tv, KanalTürk ve 6NEWS kanallarında başarılı programlara imza atmıştır. Medyadaki çalışmalarına da zaman zaman ara vererek sektörde yer alan Saraç TRT Türk'te "Dünyanın Ekonomisi" adlı programı sunmuştur.

Eylül 2012'de Kanal 24'e transfer olan Saraç kanalda Ekonomi Müdürlüğü'nün yanı sıra haftanın beş günü Analiz-Sentez isimli programın moderatörlüğünü yapmıştır. Şubat 2017 tarihinde ise istifa ederek TVNET'e transfer olmuş, daha sonra Show TV'de "Gece Hattı" adlı haber bültenini sunmuştur.

2019 Eylül ayında Bloomberg HT kanalına transfer olan ve hala bu kanalda devam eden Zeliha Saraç, "Yatırım Bülteni" isimli programı sunmuştur.

Zeliha Saraç hangi kanalda?

Başarılı sunucu Zeliha Saraç günümüzde halen Habertürk Ekonomi Müdürü’dür ve hafta içi her gün sabah kuşağında Yavuz Barlas ile ekonomi programı sunmaktadır.

Zeliha Saraç kiminle evli?

Zeliha Saraç, teknik yönetmen Ersan Ağsaran ile evli olup, çiftin bu evliliğinden Kuzey isminde bir erkek çocukları vardır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski