Rüyada Deprem Görmek ne demek?

Rüyada deprem görmek ne demek? rüyada deprem olduğunu hissetmek, rüyada depremde sarsılmak kurtulmak.
Rüyada Deprem

Rüyada deprem görmek ne demek? rüyada deprem olduğunu hissetmek, rüyada depremde sarsılmak kurtulmak.


RÜYADA DEPREM GÖRMEK

Rüyada deprem görmek birden fazla anlama yorulabilir. Ancak genel olarak belirlenmiş fikirlerde mevcuttur. İş yaşamında yaşanacak sıkıntılara ve ülkeler arası olabilecek savaşlara işaret eder.

RÜYADA DEPREM YAŞAMAK NEYE İŞARETTİR?

Rüyada deprem yaşamak, deprem görmenin aksine daha farklı anlamlara yorulur. Bunlardan ilki bir yerden başka bir yere göç etmektir. Can sıkıcı haberler alınmasından, yaşanacak zulümlere, birçok farklı anlamda yorumlanan rüyada deprem yaşamak. Kıtlığın olduğu bir yerde görülmesi orada mahsullerin daha çok olacağına işarettir. Rüyada yerin sarsıldığını görmek, iş ve geçimde meydana gelecek canlılığa ve berekete delâlet eder.

RÜYADA DEPREM OLDUĞUNU HİSSETMEK

Rüyada deprem olduğunu hissetmek korkuya işarettir. Bazı kaynaklara göre de bir yerden bir yere göç etmeye işarettir.

RÜYADA SARSINTI GÖRMEK

Rüyada yerin sarsıldığını görmek, iş ve geçimde meydana gelecek canlılığa ve berekete delâlet eder. Bazı kere de rüyada zelzele görmek, feryad ü İlgan etmeye, karmakarışık sözlere, can sıkıcı haberlere ve sırların meydana çıkmasına delâlet eder.

Rüyada deprem olduğunu hissetmek korkuya işarettir. İş hayatınızda birtakım sorunlarla karşı karşıya kalacağınıza işaret eder.

Bazı tabirciler rüyada depremi yaşamayı iş ve geçimde meydana gelecek canlılığa ve berekete yorumladılar.

Rüyada yerin sarsıldığını görse, bir taraftan o yere inecek belaya yahut orada meydana gelecek dolu, kıtlık veya şiddetli korkuya işarettir. Deprem köyde meydana gelecek fitnelere işarettir.

Depremle birlikte gökten tas veya kartopu veya herhangi bir şey düşüyorsa ve insan korkup oraya buraya kaçıyorsa mutlaka Allah'ın razı olmadığı bir tehlike bulunuyor ve bu Allah'tan bir uyarıdır.

Rüyada depremde sallanmak, etrafınızdaki dost görünümlü insanlara dikkat etmek gerektiğini gösterir ve tehlikeli bazı olayların olacağını gösterir.

Rüyada depremi yaşamak üzüntü, zarar, ziyan ve işlerin kötü gitmesine tabir olunur. Rüyada aynı zamanda deprem görmek, korku ve şiddete de alâmettir.

Rüyada depremden kurtulmak, Rüya sahibinin karşılaşacağı sıkıntı ve zorluklardan kendi çabasıyla kurtulmaya işaret eder. Başınıza gelecek her türlü belayı kendi çabanızla atlatacağınızı ifade eder.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski