Online Terapi hakkında bilgiler, Evden terapi nedir? nasıl yapılır?

Online Terapi nedir? online terapi ücretleri evden psikoloğa online nasıl bağlanılır? online terapi tavsiye terapi siteleri psikiyatrist ücreti fiyatları ne kadar? çevrimiçi çift terapisi Online Terapi alanlar hakkında sıkça sorulan sorular? ve cevapları..
Online Terapi nedir? online terapi ücretleri evden psikoloğa online nasıl bağlanılır? online terapi tavsiye terapi siteleri psikiyatrist ücreti fiyatları ne kadar? çevrimiçi çift terapisi Online Terapi alanlar hakkında sıkça sorulan sorular? ve cevapları..

Online Psikolog Terapisi Nedir?
Online Terapi, ruh sağlığı alanında internet üzerinden yardım ve destek veren yeni bir yaklaşım olarak hayatımızda yer alıyor. Bireyler, online (çevrimiçi) destek alırken muhatap oldukları profesyoneller, lisanslı gerçek kişiler arasından seçiliyor. Uzmanlarımız Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden mezun olmuştur ve büyük çoğunluğu yurt dışında yüksek lisans eğitimini tamamlayarak global deneyim kazanmıştır.


E-terapi, e-danışmanlık ve teleterapi olarak da ifade edilen online terapi, zamanla popülaritesini artırıyor ve halk tarafından daha iyi tanınıyor. Online terapi; sesli & videolu sohbet veya anlık mesajlaşma yoluyla gerçekleştiriliyor. Bu etkileşimler terapi için özel olarak tasarlanmış online platformalarda, güvenliği sağlanmış ve kişiye özel olarak açılmış oturumlarda sağlanıyor. Online terapiyi tercih eden birçok kişinin olumlu deneyimleri bu yöntemin yaygınlaşmasını kaçınılmaz kılıyor.

Size veya çok değer verdiğiniz bir yakınınıza Psikiyatrist tarafından; stres, depresyon, anksiyete (kaygı) bozukluğu, panik atak, bipolar bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk teşhisi konulduysa, platformumuzda alanında uzman bir Psikologla dakikalar içinde terapiye başlayabilirsiniz.

Ayrıca psikologofisi.com’da; bireysel terapiler, aile ve çift terapisi, çocuk ve ergen terapisi, cinsel sorunlar, sigarayı bırakma, uçak fobisi ve diğer tüm psikolojik rahatsızlıklarla ilgili profesyonel destek alabilirsiniz.

online psikolog terapiye hemen bağlan

- Platform üzerinde hangi yollarla online terapi alabilirim?
Platform üzerinde yazılı, sesli ve görüntülü olarak destek alabilirsiniz.

- Online terapi benim için uygun mu?
Evet, Kriz durumları dışında geleneksel terapide işlenen bir çok konu online terapi yardımıyla da çözülebilmektedir.

- Ödemelerimi kredi kartıyla yapabilir miyim?
Evet, seans ödemelerinizi kredi kartlarınızla gerçekleştirebilirsiniz.

- Online terapi kimler için uygun değildir?
Online terapi şizofreni gibi ağır psikiyatrik bozuklukların atak dönemlerinde, disosiyatif bozukluklar, intihar düşüncesi olanlar ve 18 yaşın altındaki bireyler için uygun bir yöntem değildir.

- Online terapiyi kullanmaya nasıl başlayabilirim?
Üyeliğinizi gerçekleştirdikten sonra istediğiniz uzmanı seçip 1 dakikadan kısa bir süre içerisinde görüşmeye başlayabilirsiniz. Hemen bir psikoloğa bağlanmak için BURAYA tıklayabilirsiniz..

1 Yorumlar

  1. Kolaylıkla ve uygun fiyata psikolog bulabilmek için harika bir iş yapmışlar. Bu sisteme üye olan yenilikçi psikologları da tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski