En iyi kedi mamaları hangisi? hangi marka mama tercih edilmeli?

En iyi kedi maması markaları, kedi maması yorum, kısır kedi maması, yavru kediler için kitten mamalar, kedi mama seçimi, mama çeşitleri, fiyatları.

En iyi kedi maması markaları, kedi maması yorum, kısır kedi maması, yavru kediler için kitten mamalar, kedi mama seçimi, mama çeşitleri, fiyatları.


Kedi sahiplerinin, kedileri için tercih edebileceği en iyi mamayı araştırması sonucu bu sayfayı hazırlamaya karar verdik. Ülkemizde daha önceleri kedi maması çeşitleri bir kaç markayı geçmezken günümüzde hemen hemen her kedi ırkına özel üretilen mamalara rastlamak mümkün.

Mama tercihini yaparken temel olarak kedinizin yaşını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanız gerekir. Ek olarak kedinizin kısırlaştırılıp kısırlaştırılmadığı da mama seçimi yaparken önemlidir. Kedinizin daha sağlıklı büyümesi için gerekli tüm mineral, vitamin ve besinleri içeren kedi mamaları arasından seçim yaparak, gelişim evresine uygun beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Kediler için en doğru mama tercihi hususunda mutlaka veterinerinize danışmanızı öneririz. Sizler de mama tercihinizi ve tecrübelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirseniz seviniriz.

1- ACANA KEDİ MAMASI

Batı Kanada’nın çiftliklerinde yetişen et ve serbest avlanan balık gibi yöresel içeriklerin işlenmesiyle üretilen Acana, kediniz için en doğru kedi maması markaları arasında bize göre birinci sıradadır. Sınırlı karbonhidrat ve zengin proteine sahip olan Acana mamalar, yüksek fiyatıyla dikkat çekse de zengin içeriği ile kedinizi zevkten dört köşe edecektir. Ayrıca Acana mamalarda kullanılan hiçbir ürünün GDO ve Ethoxyquin gibi zararlı kimyasallar içermediğini de sbelirtmek gerekir. En ucuz Acana mama çeşitlerini incelemek için buraya tıklayabilir, tüm çeşitler hakkında yorumları da inceleyebilirsiniz.
acana mama nasıl çeşitleri yorumları fiyatları

2- ORİJEN KEDİ MAMASI

Yüksek protein oranına sahip mamalardan biri de Orijen marka mamadır. Yüksek oranda taze tavuk eti, hindi eti, yumurta ve doğal olarak avlanan av balıkları içerir. İçeriğinde kediler için uygun olmayan hiçbir tahıl ya da karbonhidrat bulunmaz. Kediler için birçok faydası bulunan karnıyarık otu, karahindiba çiçeği ve nane yaprağı bulunduran Orijen mamalar, kediniz için tercih edebileceğiniz kedi mamalarından biridir. Orijen ürünlerini incelemek için buraya tıklayabilir, tüm çeşitler hakkında yorumları da inceleyebilirsiniz.
orijen mama nasıl çeşitleri yorumları fiyatları

3- ND KEDİ MAMASI

En iyi kedi mamaları sıralamamızda bize göre üçüncü sırada olan N&D, düşük tahıllı veya tahılsız olmak üzere iki çeşittir. Hiçbir mamada GDO’lu ürün kullanmayan N&D, tüm ham maddelerinin sertifikalı olmasına dikkat ediyor. Ürünlerinde hiçbir şekilde mısır kullanmıyor; kılçıksız buğday, yulaf ve patates gibi yumru kökleri tercih ediliyor. Kediniz için eksiksiz bir beslenme düzeni sunan N&D kesinlikle denemeniz gereken markalardan biridir. N&D ürünlerini incelemek için buraya tıklayabilir, tüm çeşitler hakkında yorumları da inceleyebilirsiniz.
nd mama nasıl çeşitleri yorumları fiyatları

4- HİLL'S KEDİ MAMASI

Özellikle kedinizin idrar yolları ile ilgili olası problemlerine karşı ve kilo veya sindirim sorunu yaşayan kediniz için tercih edebileceğiniz Hill’s mamalar, en iyi kedi mamaları arasında gösteriliyor. Yüksek protein oranıyla dikkat çeken Hill’s kediniz için eksiksiz bir beslenme olanağı sunuyor. Bazı çeşitlerinin içerisinde mısır gluteni gibi alerjen maddeler bulunduğunu da belirtelim. Bu nedenle kediniz için en ideal çeşidi seçmeniz şart. Hill’s mama çeşitlerini incelemek için buraya tıklayabilir, tüm çeşitler hakkında yorumları da inceleyebilirsiniz.
hils mama nasıl çeşitleri yorumları fiyatları


5- ROYAL CANİN KEDİ MAMASI

Eğer bütçeniz yukarıda sıralanan mamalar için yeterli değilse Royal Canin mama, orta sınıf mamalar arasında tercih edebileceğiniz iyi mamalardan biridir. Royal Canin ürünlerini incelemek için buraya tıklayabilir, tüm çeşitler hakkında yorumları da inceleyebilirsiniz.
royal canin mama nasıl çeşitleri yorumları fiyatları

En Ucuz Kedi Maması Tavsiyesi

Evinde kedi beslemeyen fakat buna rağmen, bilhassa sokak kedilerini sevindirmek için ucuz mama araştıran hayvan severler de bulunmaktadır. Piyasada çok ucuz kedi mamaları muvcuttur, bu markalardan en çok dikkat çeken ise Enjoy kedi mamasıdır. 15 kg. Enjoy kedi mamasını 140 TL civarında almak mümkün. Enjoy kedi maması için buraya tıklayıp fiyat ve yorumları inceleyebilirsiniz. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski