Sunucu Duygu Kaya kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

HaberTürk haber spikeri Duygu Kaya kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kaç? kilosu ne? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Habertürk Duygu Kaya


HaberTürk Sunucusu Duygu Kaya kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? boyu kaç? kilosu ne? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

Habertürk TV Hafta Sonu Haber kuşağında, haber sunuculuğu yapan Spiker Duygu Kaya'nın hayatı hakkında merak edilenler..

DUYGU KAYA KAÇ YAŞINDA?

Duygu Kaya, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Abant İzzet Baysal Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlamıştır. İsveç Halmstad University'de 1 yıl Erasmus programına katıldı.

Sunucu Duygu Kaya 1.72 boyunda ve 52 kilodur.

Üniversitede okurken Bolu'da yerel gazetede çalıştı. Mezun olduktan sonra Medya Akademisi'nde diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı. Hürriyet Gazetesi İstihbarat ve Dış Haberler servisinde staj yaptı. İlk kadrosunu Artı 1 TV'de 2013 yılında muhabir olarak aldı. Daha sonra Habertürk ailesine katıldı ve burada 3 yıl muhabir olarak çalıştı.


Siyasetten ekonomiye, sağlıktan kültür sanata pek çok branşta haber ve canlı yayın yaptı. 2018 yılı Nisan ayında Kanal D Haber’e transfer oldu. Burada da yine insan hikayesi ağırlıklı haberler yaptı. Aynı yılın Ağustos ayında CNN TÜRK ailesine katıldı. Gece Haberleri ve Hafta Sonu Güne Merhaba'yı sundu.

Meslek hayatı boyunca çalıştığı dosya haberlerden biri Gazeteciler Cemiyeti'nden ödül getirdi. Engellilerin eğitim hayatını anlatan dosyası haber araştırma dalında ödüle layık görüldü. Ayrıca Türk Böbrek Vakfı'ndan da "Hasta kalbine rağmen" adlı haberiyle ödül aldı.

Türkiye'nin çeşitli noktalarında eksikleri olan dezavantajlı okullara yardım kampanyaları düzenliyor. Oradaki öğrencilerin eğitim öğretimde eksik kalan ihtiyaçları destekçiler aracılığıyla tamamlanıyor. Bu kampanyalar sayesinde pek çok okulda kütüphane kuruldu. Boş zamanlarında özellikle kültür sanat organizasyonlarına katılıyor. Spor salonu yerine sahilde uzun yürüyüşler yapmayı seviyor. Müzik özellikle de etnik müzik olmazsa olmazı.

- Sitemizde yer alan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski