Gazeteci Sevilay Yılman kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazete Habertürk yazarı Sevilay Yılman kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Sevilay Yılman

Gazeteci Sevilay Yılman kimdir? aslen nerelidir? Gazete Habertürk yazarı kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


SEVİLAY YILMAN NERELİ?

Gazeteci Sevilay Yılman 1973 yılında Malatya'da doğmuştur. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne başladı ve 1994 yılında mezun oldu.

Habertürk'te "çapraz ateş" adlı programı hazırladı ve sunuculuğunu yaptı. Fatih Altaylı ile beraber "Olaylar ve Gerçekler" adlı programda birlikte çalıştı.

Habertürk'te yayınlanan Gülgün Feyman'la 13. Ajansının editörlüğünü yapmıştır. Beyaz Tv'de Acı Kahve ve Dört Kadın Bir Erkek gibi programlarda sunucu ve yorumculuk yaptı.


Ciner Medya Grubu'ndan ayrılıp Turkuvaz Medya Grubu'nda çalışmaya, Sabah Gazetesinde yazmaya devam etti. Sevilay Yılman günümüzde eski çalıştığı Habertürk Gazetesi'nde yazılar yazmaya devam ediyor ve zaman zaman Habertürk Tv'de yayınlanan programlara yorumcu olarak katılıyor.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Sevilay Yılman kiminle evli?

Sevilay Yılman, 1996 yılında evlendiği gazeteci Mustafa Nihat Yükselir'den 2013 yılında boşanmıştır. Çiftin bir erkek çocukları vardır.

Sitemizde bulunan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski