Filmlerde Gördüğümüz ve Gerçekte Aynı Olan Mekanlar

Filmlerde Gördüğümüz ve Gerçekte Aynı Olan Mekanlar, film ve dizilerin çekildiği bazı güzel mekanlar.

Filmlerde Gördüğümüz ve Gerçekte Aynı Olan Mekanlar, film ve dizilerin çekildiği bazı güzel mekanlar.


Filmlerde Görüp te Gerçekte Aynı Olan Mekanlar
Günümüzde filmlerde görülen ancak neresi olduğuna bir türlü karar verilemeyen, halk tarafından da merak edilen çeşitli mekanlar bulunmaktadır. Güzelliğiyle büyüleyen, herkesin mutlaka bir kere gidip ziyaret etmek istediği bu mekanlar, yoğun ilgi görmektedir. Bulanların kolay kolay çıkmadığı, farklı şehirlerde olanların mutlaka gidip ziyaret ettikleri yerler arasındadır.
 
Issız Adam-45’lik
Issız Adam’ın unutulmaz sahnelerinden birinin çekildiği 45’lik, yoğun ilgi gören mekanlar arasında yerini almıştır. Kişilerin aynı romantik dakikaları yaşamak istedikleri muhteşem mekanlardan biri olmaktadır.
 
İncir Reçeli-Molla Aşkı Terası
Muhteşem bir aşk filmi olan ve herkesi ekranlara kitleyen, filmin sonunda herkesin içerisinde derin bir üzüntü kaplayan İncir Reçeli’nin en güzel sahnelerinden birinin çekildiği Molla Aşkı Terası, filmden sonra ününe ün katmayı başarmış mekanlardan biri olmuştur.
 
Ezel-Pierre Loti Kahvesi
İstanbul’un aşıklar kahvesi olarak adından sıklıkla söz ettiren Pierre Loti Kahvesi, Ezel’in birbinden güzel sahnelerine konu olmuştur. Diziden sonra ününe ün katan bu mekan, aşıklar vazgeçilmez adreslerinden biri olmayı başarmıştır.
 
Aşk Tesadüfleri Sever-Akın Balık
Aşk tesadüfleri sever filminin muhteşem hikayesiyle büyülenmiş kişilerin en çok araştırdıkları muhteşem mekanlardan biri de Akın Balık olmuştur. Dizinin en güzel sahnelerinin çekildiği bu yer, aşıkların vazgeçilmez mekanlarından biridir. Büyüleyici bir filmin çekildiği Akın Balık, filmden sonra büyük ün kazanmayı başarmıştır. Ayrıca büyüleyici bir güzelliğe sahiptir, mutlaka herkesin ziyaret etmeleri gereken yerler listesinde olmalıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski