Araştırmacı Murat Gezici kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Araştırmacı Murat Gezici kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Murat Gezici

Araştırmacı Murat Gezici kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

Haber tartışma programlarında yaptığı yorumlarla dikkat çeken, Yazıcı Araştırma Şirketi sahibi,  Kamuoyu Araştırmacısı Murat Gezici hakkında bazı bilgiler.

MURAT GEZİCİ NERELİ?

Murat Gezici 1979 yılında Adana'nın Ceyhan ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve Lise Eğitimini Ceyhan'da tamamlamış, Üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi Teknoloji Mühendisliği bölümünden mezun olarak 2004 yılında tamamlamıştır. 2005 yılında İstanbul'da bulunan Belçika'nın Gent Üniversitesi'nde yöneticilik üzerine eğitim aldı.

Araştırma sektörüne ilk olarak 1999 yılında Tarhan Erdem yönetimindeki "Konda Araştırma" şirketi'nde eleman olarak yer almaya başlayan Murat Gezici, sonrasında Adil Gür yönetimindeki "A&G Araştırma" şirketinde çalışmaya başladı.


12 sene çok kademede çalışmalar gerçekleştiren Murat Gezici, 6 senede bu şirketin koordinatör müdürlük görevini üstlenmiştir. 2011 senesinde kendi isteği ile işten ayrılmış ve "Gezici Araştırma" şirketini kurmuştur.

Gezici Araştırma Türkiye'nin Sosyal medyada en çok takip edilen araştırma şirketidir. Aynı zamanda Vatan Gazetesinde yazarlık yapmaktadır. Özellikle seçimlerde AKParti, MHP ve CHP gibi partilere kamuoyu yoklamaları yaparak gündeme gelmiştir.

Murat Gezici aynı zamanda; Adana Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Ceyhan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceyhan Fikir Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

- Sitemizde biyografileri yer alan diğer Kamuoyu Araştırmacıları'nı listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski