TRT Sunucusu Betül Soysal Bozdoğan kimdir? kaç yaşında?

Betül Soysal Bozdoğan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Betül Soysal Bozdoğan


Sunucu Betül Soysal Bozdoğan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a; katıldığı TRT ortak yayınında soru soran Betül Soysal Bozdoğan'ın hayatı merak konusu oldu. Sunucu, yazar ve televizyon programcısı Betül Soysal Bozdoğan hakkında merak edilenler..

BETÜL SOYSAL BOZDOĞAN NERELİ?

Betül Soysal Bozdoğan 1978 yılında Gaziantep'te dünyaya gelmiş olup aslen Gaziantep'lidir. Şahinbey İmam Hatip Lisesi'ni dereceyle tamamlamış, ardından Beykent Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur.

Newport İnternatıonal University'de Davranış Bilimleri Lisans programını tamamlamış ve Yüksek Lisans yapmıştır. 1993 yılında profesyonel iş hayatına adım atan Betül Soysal Bozdoğan bugüne kadar TVNET, 24 TV, TRT Haber, TRT Türk ekranlarında programlar hazırlamıştır. Sunmuş olduğu bazı programlar 24 Dakika, Lila ve Mor, Manşetten ve Sıcak Gündem.


Betül Soysal Bozdoğan; Günümüzde halen TRT Haber moderatörü olarak, Değişen Türkiye isimli programı hazırlayıp sunmaktadır.

2013 yılında "Yılın Medya Duyarlılığı" gösteren haber programcısı ödülünün sahibi olmuştur. 2016 yılında ise Celalettin Ökten ödüllerinde "yılın televizyon programcısı" seçilen Bozdoğan, bir çok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapmıştır.

Betül Soysal Bozdoğan kiminle evli?

Betül Soysal Bozdoğan evlidir ve 3 çocuğu vardır. Bozdoğan'ın eşi ile ilgili herhangi bir bilgiye rastlayamadık.

Betül Soysal Bozdoğan kitapları

  • Yeni Türkiye’nin Kadınları,
  • 3. Dünya Savaşının Deşifresi
yayınlanmış olan kitaplarıdır.

- Sitemizde yer alan diğer TRT ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski