Şarkıcı Mustafa Ceceli kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Mustafa Ceceli kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Mustafa Ceceli


Şarkıcı Mustafa Ceceli kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.



MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

Mustafa Ceceli 2 Kasım 1980 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Daha 6 yaşındayken piyanoyla tanışan Ceceli, 2 yıl piyano eğitimi almış, 8 yaşındaysa TRT’de yayınlanan Köy Doktoru isimli dizide 13 bölüm rol alarak oyunculuk yapmıştır.

Mustafa Ceceli 1.74 m. boyunda, 70 kilo ve Akrep burcudur.

Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanan Ceceli aynı dönemde arkadaşlarının kurduğu bir grupta keyboard çalmaya başlamıştır. Veterinerlik okurken  3. yılında tekrar üniversite sınavına girerek Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nü kazanmış ve Ankara'daki müzik hayatını noktalayarak İstanbul’a gelmiştir.

Müzik hayatına 2003 yılında başlamasının ardından yaptığı müzik düzenlemeleri büyük beğeni toplamıştır. 2007 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde konuk sanatçı olarak Sezen Aksu'nun Unutamam şarkısını seslendirmiştir.


2008 yılında "Limon Çiçekleri" isimli ilk single çalışmasıyla dinleyiciyle buluştu. Kasım 2009'da kendi adını taşıyan Mustafa Ceceli albümünü yayımladı ve albüm MÜ-YAP'tan altın plak ödülü aldı. Bununla birlikte birçok müzik platformlarda ödüllerle dönmüştür. Kendi albüm çalışmalarının yanı sıra aranjörlük işine de devam etmektedir.

İkinci stüdyo albümü Es'i ilk olarak dijital müzik platformlarda yayınladı. Albümün ismini taşıyan şarkısı dijital platformlarda tüm zamanların özellikle TTNet Müzik'te 9 milyonluk rakam ile en çok dinlenen ikinci, albümde bulunan "Sevgilim" şarkısı 7 milyon dinlenme oranıyla sekizinci sırada yer almıştır.

Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer
Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer


Mustafa Ceceli'nin özel yaşamı ve evlilikleri

Mustafa Ceceli 1 Kasım 2008 yılında Sinem Gedik ile evlenmiştir. Bu evliliğinden 28 Eylül 2011 doğumlu Arın isminde bir oğlu vardır. Ancak 9 yıllık evliliği 2017 yılında son bulmuştur. Başarılı sanatçı ikinci evliliğini ise Selin İmer ile gerçekleştirmiştir.

- Sitemizde biyografisi yayınlanan diğer Şarkıcılar için tıklayın..



Mustafa Ceceli Albümleri

  • Mustafa Ceceli (2009)
  • Es (2012)
  • Kalpten (2014)
  • Aşk İçin Gelmişiz (2015)
  • Zincirimi Kırdı Aşk (2017)

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski