Gazeteci Fuat Kozluklu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

TRT Haber sunucusu Fuat Kozluklu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Fuat Kozluklu

TRT Haber sunucusu Fuat Kozluklu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


TRT Haber izleyicileri arama motorlarında; TRT Haber Gece bakışı kim sunuyor? Fuat Kozluklu kiminle evli? Fuat Kozluklu kaç yaşinda? Fuat Kozluklu nerede doğdu? Fuat Kozluklu nun kaç çocuğu var? Gazeteci Fuat Kozluklu nereli? TRT Haber Gece bakışı kim sunuyor? fuat kozluklu malatya'nın neresinden? TRT Haber Gün Sonu sunucusu kim? gibi soruların cevaplarını araştırıyor.

FUAT KOZLUKLU NERELİ?

Fuat Kozluklu 1965 yılında Malatya'da dünyaya gelmiştir. 1982 yılında Malatya'da yerel bir gazete olan "Görüş" ile meslek hayatına ilk adımını atmış ve sonrasında Cumhuriyet Gazetesine geçiş yapmıştır.

1985 yılında Sabah Gazetesi'nin muhabir kadrosuna dahil olmuş, 1989 yılında tekrar Cumhuriyet Gazetesi ile çalışmalarını sürdürmüştür. 1990 yılında Körfez Savaşı ile ilgili haberleri Irak'tan yaptığı haberlerle sunan Fuat Kozluklu savaşın ardından dünyanın sayılı gazetecileri arasında yer almıştır.

Bugüne kadar bir çok kanal ve gazete bünyesinde çalışan usta gazeteci Fuat Kozluklu, birbirinden etkili isimlerle yapmış olduğu bir çok röportajın altına imzasını atmıştır.

En son TRT Haber bünyesinde Gece Bakışı isimli haber programını sunmuştur. Ayrıca İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul Medya Akademisinde tv sunuculuğu ve haberciliği ile ilgili dersler vermektedir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Fuat Kozluklu kiminle evli?

2008 yılında Habertürk sunucusu Fatma Buse Biçer'le evlenmiş, çiftin evliliği 2015 yılında son bulmuştur. Bu evliliğinden Burak isminde bir oğlu vardır.

- Sitemizde yer alan diğer TRT ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski