MADO kimin? MADO'nun sahibi kim? MADO'yu kim kurdu?

MADO kimin? MADO'nun sahibi kim? MADO'yu kim kurdu? MADO markası hangi ülkeye ait? MADO ne demek? Madonun sahibi türk mü?
MADO kimin sahibi kim?


MADO kimin? MADO'nun sahibi kim? MADO'yu kim kurdu? MADO markası hangi ülkeye ait? MADO ne demek? Madonun sahibi türk mü?


MADO'nun Sahibi kim?

Mado'nun Sahibi Mehmet Sait Kanbur'dur.

MADO ne demek? açılımı ne?

MADO Türkiye'de ve dünyada birçok mağazası olan çok popüler bir Türk dondurma işletmesidir. Mado'nun açılımı ise MAraş DOndurmaları'dır.


MADO ne zaman kuruldu?

MADO, 1850 yılında Yaşar Kanbur tarafından kurulmuştur. Dondurma dükkanı 1991'den sonra zincir haline gelmiştir. Türkiye'de 305'ten fazla restoran ve kafeye sahip olup ayrıca Melbourne ve Sidney, Avustralya, Hollanda, Dubai, Beyrut, Güney Kore, Kıbrıs, Çin, Tayvan, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Bahreyn, Malezya, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Irak, Yunanistan, Kuzey Kıbrıs, Irak, Rusya, Bulgaristan, Gürcistan ve Berlin'de şubeleri bulunmaktadır.

Mado'nun Sahibi Mehmet Sait Kanbur kimdir?
Mehmet Sait Kanbur

Mado'nun Sahibi Mehmet Sait Kanbur kimdir?

Mehmet Sair Kanbur 1949 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Kahramanmaraş'lıdır. 4 kız çocuğu babasıdır. Mehmet Sait Kanbur MADO Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini hala sürdürmektedir.

Mehmet Sait Kanbur'un Serveti ne kadar?

Mehmet Sait Kanbur serveti de vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılmaktadır. Şirketinin bir kısmının satıldığı bilinmektedir. Şirketin %42'sinin satıldığı idda edilenler arasında yer alıyor. MADO'nun 20 farklı ülkede yer alan 50 mağazası bulunuyor. Şirketin hisselerini satarak daha da büyümeye çalıştıkları da yaptıkları açıklamalar arasında yer alıyor. Mehmet Sait Kanbur'un kişisel serveti tam olarak bilinmiyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski