Halil Konakcı kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? nerede görevli?

Halil Konakçı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? Halil Konakcı ne dedi? Halil Konakçı hangi camide görev yapıyor? Halil konakçı Hoca Memleketi neresi? Halil konakçı nerede vaaz veriyor? Halil Konakçı nerede görevli? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Halil Konakcı Hoca

Halil Konakçı Hoca kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? ne dedi? hangi camide görev yapıyor? Memleketi neresi? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

Sosyal medyada paylaşılan vaazlarında gündem yaratan ve en çok tartışılan isimler arasında yer alan Halil Konakcı Hoca hakkında bazı bilgiler paylaşarak, Halil Konakcı kimdir? sorusunun yanıtını arayacağız.

Halil Konakçı Nerede Görevli?

Halil Konakçı, Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak Ankara Melike Hatun Camii'nde imam-hatip olarak imamlık görevine devam etmektedir.


Halil Konakçı Nereli?

Halil Konakçı Hocaefendi 1980 yılında İzmir Merkez'de dünyaya gelmiştir. Bir videosunda Eşrefpaşa'lıyım demiştir.

Halil Konakcı kaç yaşında?

Halil Konakçı'nın yaşı hakkında bir bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

Halil Konakçı Twitter adresi ne?

Halil Konakcı Hoca, sosyal medyayı aktif kullanmaktadır. Öyle ki twitter sayfası @halil_konakci 500 binden fazla kişi tarafından takip edilmektedir.

Halil Konakcı ne dedi?

En son; çıplaklığı eleştiren videosuyla gündeme gelen Halil Konakçı Hoca, sosyal medyada bir çok eleştiriye maruz kaldı. Bu gelişme üzerine, twitter'da açılan #halilkonakcıyalnızdeğildir etiketine sevenleri ve destekleyenleri tarafından yüzbinlerce destek mesajı atıldı.

İşte O Konuşma;

Halil Konakcı Hoca'nın çıplaklığı eleştiren konuşması!

2 Yorumlar

  1. Ortaya bir yiğit Halil Hoca çıktı, Bütün islam düşmanı münafıkların maskesini yere düşürdü. #halilkonakcıyanlızdeğildir

    YanıtlaSil
  2. Bir hocadan "bugün sizi çok kapalı gördüm, biraz soyunmalısınız" mı demesini bekliyorlar? Hoca görevinin gereği olarak tabiki haramdan helalden bahsedecek.. Dini de çağdaşlaştıracak değil ya..

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski