Prof. Dr. Özlem Cankurtaran kimdir? kaç yaşında nereli?

Prof. Dr. Özlem Cankurtaran kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi..
Özlem Cankurtaran


Prof. Dr. Özlem Cankurtaran kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


ÖZLEM CANKURTARAN KİMDİR?

Prof. Dr. Özlem Cankurtaran Ordu Ünye'de dünyaya gelmiştir. Asıl adı Ayşe Özlem Cankurtaran'dır. hem katıldığı programlar hem de kendi programlarıyla gündeme geliyor. Emin Cankurtaran’ın oğlu Cüneyt Cankurtaran ile evli olan Dr. Özlem Cankurtaran'ın hayatına dair bilgiler merak ediliyor.

Merhum Avukat Hasan Öztürk ve Mimar Tuna Öztürk çiftinin kızı olan Özlem Cankurtaran Çapa Tıp Fakültesi mezunu Özlem Cankurtaran mezuniyetin ardından mecburi hizmet yeri olan Tokat Erbaa İlçesi Doğanyurt Köyünde çalışma hayatına atıldı.


İhtisasını ise Yedikule Göğüs Cerrahisinde tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Bölümünde Fizikokimye Profesörlüğü, Çaba Derneği Yönetim Kurulu Üyesi görevini üstlenen Dr. Özlem Cankurtaran, TRT Haber’de Hasta Yakını isimli programını sundu. Emin Cankurtaran’ın oğlu Cüneyt Cankurtaran ile evli olan Özlem Cankurtaran, röportajlarında 1999 yılında Amerika’da kemik hastalığı nedeni ile uzun süre tedavi gördüğünü, eşinin büyük desteği ile ayakta kaldığını belirtmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Emin Cankurtaran'ın oğlu ve Prof. Dr. Özlem Cankurtaran'ın eşi Cüneyt Cankurtaran 20 Kasım 2021'de hayatını kaybetti.


Fenerbahçe Spor Kulübü acı haberi şöyle paylaştı: "Kulübümüzün eski başkanlarından, camiamızın kıymetli ismi Emin Cankurtaran’ın oğlu Cüneyt Cankurtaran’ı kaybettiğimizi üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Cüneyt Cankurtaran’a Allah’tan rahmet; Değerli Cankurtaran ailesine ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun."

- Sitemizde yer alan diğer Tıp Hekimlerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski