Rüyada Felak Suresini okuduğunu görmek ne demek?

Rüyada Felak Suresini okuduğunu görmek ne demek? rüyada felak suresi anlamı yorumu nedir?
Rüyada felak Suresi

Rüyada Felak Suresini okuduğunu görmek ne demek? rüyada felak suresi anlamı yorumu nedir?


Rüyada Felak Suresini Okumak halinin güzelliğine, düşmana galip gelmeye, Allah tarafından namının yüceltilmesine, bütün kötülüklerden muhafazaya ve ism-i azam ile rızıklanmaya işarettir.


Abdulgani Nablusiye göre ise Felak süresini rüyasında okuyan veya okunduğunu dinleyen kimseye sihir (büyü) yaparlarsa da bundan zarar görmez, illet ve hastalık yüzü nedir bilmez. Dünyanın şerrinden emin olur.

Rüyada görülen felak süresi, bir başka rivayete göre de: Rüyada Felak süresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya kendi üzerine okuduğunu görmek, halinin güzelliğine, düşmana galip gelmeye, Allah tarafından namının yüceltilmesine, bütün kötülüklerden muhafazaya ve ismi Azam ile rızıklanmaya işarettir.

Rüyada Felak Suresi Anlamı ve Yorumu

Rüyada Felak suresi görmek, sıkıntı ve üzüntülerin son bulacağına yorulur. Rüya sahibinin yaşadığı sıkıntı ve olumsuzluklardan Allah'ın izni ile kurtulacağına yorumlanır. Kişinin maddi ve manevi sorunlarının kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.


Rüyada Felak Suresinin Okunduğunu Görmek

Hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Hayırlı kazançlar kazanılacağına işarettir. Rüya sahibinin yakın çevresindeki kişilerle ortaklık yapacağına ve bu ortaklıktan dolayı büyük başarı kazanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Felak Suresi Dinlediğini Görmek

Derdi ve sıkıntısı olan kişilerin, tüm sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanır. Sorunlarını aşıp feraha çıkacağına işaret etmektedir. Rüyasında Felak suresinin okunduğunu gören kişi günahlarından kurtulur ve hidayete erer.

Rüyada Korkup Felak Suresini Okuduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında korkup felak suresini okuduğunu görmesi o kişinin şeytanın vesveselerine uyan Allah'a karşı gelen insanlardan kötülük göreceğine yorumlanır.

Rüyada Felak Suresini Yanlış Okuduğunu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında felak suresini yanlış okuduğunu görmesi kişinin yanlış yollara saparak yanlış dostluklar edineceğine pişmanlık ve üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.


FELAK SURESİNİN OKUNUŞU

Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul e'ûzü birabbil felak
2- Min şerri mâ halak
3- Ve min şerri ğasikın izâ vekab
4- Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad
5- Ve min şerri hâsidin izâ hased

FELAK SURESİNİN TÜRKÇE MEALİ

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,
2- Yarattığı şeylerin şerrinden,
3- Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,
4- o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden
5- ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!"

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski