Yavuz Ağıralioğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Yavuz Ağıralioğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? hangi partiden? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler..
Yavuz Ağıralioğlu


Yavuz Ağıralioğlu kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? hangi partiden? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


YAVUZ AĞIRALİOĞLU NERELİ?

Yavuz Ağıralioğlu, 1 Şubat 1972 yılında Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Eğridere köyünde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Yozgat Sorgun'da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitiren Ağıralioğlu, 1995 – 1997 yıllarında, Nizâm-ı Âlem Ocakları Genel Başkanlığı görevini yürüttü.


Bu dönemin ardından, aktif olarak siyasi faaliyetlerini sürdüren Ağıralioğlu, 2002 seçimlerinde Trabzon'dan milletvekili adayı olmuş ve ardından, Temmuz 2003'te gerçekleştirilen kurultayda, Büyük Birlik Partisi MKYK üyeliğine seçilerek, kongre sonrası Genel Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır.

Yavuz Ağıralioğlu, 27. dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekilidir. aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcülüğü ve Grup Başkanvekilliği görevlerinde bulunmuştur.

Yavuz Ağıralioğlu kiminle evli?

Babası Mustafa Ağıralioğlu gibi öğretmen olan Yavuz Ağıralioğlu'nun, Bilge Ağıralioğlu ile evliliğinden Ağahan Giray, Fatma Ahsen, Elif Rüveyda adında 3 çocuğu bulunuyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski