Mücahit Birinci kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Mücahit Birinci  kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği nedir? kimin oğlu? babası kim? nerede görevli? hangi partili? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Mücahit Birinci


Mücahit Birinci  kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği nedir? kimin oğlu? babası kim? nerede görevli? hangi partili? Biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


MÜCAHİT BİRİNCİ KİMDİR?

Mücahit Birinci 1974 yılında Rize'de dünyaya gelmiştir. Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun oğludur. İlk öğrenimini Haznedar Abdi İpekçi İlkokulu'nda yapmıştır. Orta ve Lise öğrenimini Akasya Koleji'nde tamamlamıştır. Birinci, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde başarı ile tamamladıktan sonra, Özel Hukuk dalında yüksek lisans yapmıştır.

Birinci sosyal farkındalık noktasında faaliyet gösteren Kas Hastalıkları Derneği'nin gönüllü üyesidir. İstanbul'u güzelleştirmek noktasında faaliyet yapan Şehriyar derneği, bir işadamları derneği olan GYİAD gibi, pek çok sivil toplum kuruluşunda faaliyet gösteren Birinci, aynı zamanda Yeşilay Beylikdüzü Şubesi yönetim kurulu üyesidir.


Birçok fikir dergisinde denemeleri olan Birinci siyasi hayatına 2012-2014 tarihleri arasında Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkan yardımcılığı ile başlamıştır. Daha sonra 2014 yılında Beylikdüzü'nde, Ak Parti sıralarından meclis üyesi olarak seçilen Birinci, 5 yıl süre ile, Beylikdüzü Ak Parti meclis grup başkan vekilliği görevini başarı ile ifa etmiştir.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde yeni MKYK üyesi olarak seçilmiştir.

Mücahit Birinci faal Avukattır. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Birinci, çok iyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilmektedir.

Sitemizde yer alan diğer hukukçu ve avukatları listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski