CNN Türk Sunucusu Fulya Kalfa kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Fulya Kalfa kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Fulya Kalfa

Sunucu Fulya Kalfa kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


CNN TÜRK haber spikeri sunucu Fulya Kalfa'nın hayatı hakkında merak edilenler.

FULYA KALFA KAÇ YAŞINDA?

Fulya Kalfa 13 Temmuz 1983 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Liseyi Özel Arı Lisesi'nde, üniversiteyi ise Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Üniversiteden mezun olduktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde Temel Oyunculuk eğitimi aldı, aldığı oyunculuk eğitiminin ekran önünde rahat olmasını sağladığını belirtiyor.

Küçük yaşlardan itibaren televizyoncu olmayı hedefleyen Kalfa, 2005 yılında TV8'de çalışmaya başladı. Bu kanalda yayınlanan "Erkan Tan ile Başkent’ten" programında editör, yönetmen ve yapımcı olarak görev yaptı. Daha sonra çok sayıda programda benzer görevlerde bulundu.

TV8'den ayrıldıktan sonra Kanal 7/24 adlı spor kanalında "Spor Sayfası", "Transfer Dosyası" ve "Orta Saha" programlarını hazırlayıp sundu. Bu süreçte köşe yazıları da kaleme aldı.


2016 yılında Habertürk kanalına geçen sunucu, burada haber bültenleri sundu. Bir dönem Ana Haber bültenini de sundu. Eylül 2018’de Habertürk'ten ayrılarak CNN Türk'e geçti. CNN Türk ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan "Günün Sonu" programını sunmaya başladı. Daha sonraki süreçte CNN Türk Ana Haber bültenini de sunmaya başladı.

Fulya Kalfa kiminle evli? eşi kim?

Milliyet gazetesine verdiği röportajda özel hayatına ilişkin bir soruya, "Bekarım, hayatımda kimse yok. Bir ilişkiye ayıracak vaktim yok diyebilirim. Ailemle çok bağlıyızdır. Ankara’da yaşıyorlar ama günde en az 10 kez konuşuyoruz, haberleşiyoruz. En büyük sırdaşım ve desteğim onlar" ifadelerini kullanmıştı.

- Sitemizde yer alan diğer Cnn Türk ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski