Hakan Ural kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Hakan Ural kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Hakan Ural


Hakan Ural kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


HAKAN URAL NERELİ?

Hakan Ural 10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul'da doğmuş olup aslen İstanbul'ludur. Hakan Ural'ın Ünlü müzisyen Selçuk Ural'ın oğludur.

Hakan Ural babasının bir süre onu kabul etmemesi üzerine annesini yanında büyüdü. Çocukluğunda ayakkabı boyadı, su sattı ve çeşitli işlerde çalıştı, 16 yaşına gelince mankenlik yapmaya başladı.

Mankenlik ile adını duyuran Hakan Ural yeteneğini oyunculuk konusunda sergilemeye başladı. Bir süre Amerika'da yaşadı ve 19 yaşında ünlü şarkıcı Sibel Can ile evlendi. Bu evlilikle babalık duygusunu tadan Hakan Ural oyunculuk kariyerine start verdi.


Hakan Ural 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte oynadığı "Mavi Yolculuk" filmi ile tanındı.1987 yılında bir çok filmde rol aldı. Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi birçok isimle başrolü paylaştı.

Hakan Ural bir süre emlakçılık yaptı ve bir çok ünlü isme ev sattı. 1999'da sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırılan Hakan Ural cezasını çektikten sonra askere alındı.

2008 yılında başrollerinde Kadir İnanır'ın oynadığı "İpsiz Recep" adlı dizide Hakan Ural; Burcu Kara, Nihat Nikerel, Mesut Akusta ile beraber rol aldı.

2009 yılında "Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi" adlı sinema filminde Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Ali Sürmeli ile birlikte oynadı.

Hakan Ural, 2010 yılında Metro grubunun sahibi olan Galip Öztürk'e ait otellerin genel koordinatörlüğünü üstlendi.

2012 yılında "Araf Zamanı" adlı dizide, Saruhan Hünel, Selin Ortaçlı, Sermin Hürmeriç, Kürşat Başar, Burak Sergen ile beraber rol aldı.

Hakan Ural, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan "Kod Adı K.O.Z" filminde oynadı.

17 Şubat 1999 tarihinde Sibel Can ile evliliğini noktaladı. Hakan Ural'ın Sibel Can ile evliliğinden Engincan ve Melisa adında iki çocuğu vardır.

Hakan Ural kiminle evli?

Hakan Ural, 2002 yılında tanıştığı Saray Halı'nın sahibinin torunu Ezgi Can ile 2005 yılında evlendi. Çiftin Gisella (d.2013) adında bir kızları var.

Hakan Ural, hafta içi her sabah saat 09.00’da Kanal D’de "Neler Oluyor Hayatta" programında Nur Tuğba Namlı ile birlikte izleyici ile buluşuyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın doğum iznine ayrılması dolayısıyla, yerini bir süreliğine yakın arkadaşı, haber sunucusu Hilal Özdemir Babacan'a bıraktı. Neler Oluyor Hayatta programında, 7 Kasım'dan itibaren Hakan Ural'a Hilal Özdemir eşlik edecek.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Hakan Ural'ın Montrö ve Kanal İstanbul yorumu videosu

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski