Sunucu Zeynep Özdemir kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Zeynep Özdemir kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
beinSports Zeynep Özdemir


Sunucu Zeynep Özdemir kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Bein Sports spor gecesi programının sunucusu Zeynep Özdemir'in burcu ne? boyu kaç, kilosu ne? instagram hesabı ne? twitter adresi ne?

Spiker Zeynep Özdemir 1.70 boyunda, 55 kilo ve Akrep burcudur.

ZEYNEP ÖZDEMİR KİMDİR?

Zeynep Özdemir 25 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Balıkesir Üniversitesi Muhasebe bölümünden mezundur. Kuşdili Eğitim Merkezi'nde spikerlik, sunuculuk ve diksiyon eğitimi almıştır.

İstanbul TV ile kariyerine adım atmış, burada spikerlik, editörlük ve muhabirlik yapmıştır. 2008 yılında Fox TV’ye geçiş yaparak haber merkezinde ve spor servisinde muhabirlik yapmış, daha sonra Süper Kulüp isimli magazin programının sunumunu üstlenmiştir.


2011 yılında Tivibuspor'a transfer olarak spikerlik ve editörlük yapmıştır. 2015 yılında Ciner Yayın Holding'e bağlı olan HT 7/24 Spor'da spor bültenlerini sunmuştur. 2017 yılında TRT Spor'a geçiş yapmıştır. TRT Spor’da Hava Atışı programının yanı sıra Evren Turhan ve Alp Pehlivan ile beraber Spor Sabahı programını, Veli Yiğit ile de Spor Bahane programının sunuculuğunu yapmıştır 2019 yılında TRT Spor’dan ayrılmıştır.

2021 yılında Bein Sports kanalında çalışmaya başlayan Zeynep Özdemir, Bein Sports’da spor bültenlerini sunmuştur.. Kariyerine halen Bein Sports’da devam eden Özdemir, Spor Gecesi programı ile ekranlarda yerini almaya devam ediyor.


Spiker Zeynep Özdemir Instagram hesabı

Spiker Zeynep Özdemir Twitter hesabı

@zeyneppozdemir

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski