TRT1 Ana Haber spikeri kim? Işıl Açıkkar kaç yaşında? nereli?

TRT1 Haber Sunucusu Işıl Açıkkar kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kilosu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
TRT Sunucusu ışıl açıkkar


TRT1 Ana Haber Spikeri kim? Işıl Açıkkar kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kilosu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


TRT 1 ekranlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı, sosyal medya ve TV ortak yayınında Ahmet Hakan, Salih Nayman'la birlikte programın moderatörlüğünü üstlenen TRT1 Ana Haber Sunucusu Işıl Açıkkar'ın hayatı merak konusu oldu.

Tam da bu noktada vatandaşlar internet arama motorlarında TRT1 Ana Haber spikeri Işıl açıkkar kimdir? Işıl açıkkar ne mezunu? TRT 1 Akşam haberlerini kim sunuyor? Işıl Açıkkar evlimi çocuğu varmı işıl açıkkar eşi kim Işıl açıkkar ekşi Işıl Açıkkar çocuğu varmı Işıl Açıkkar aslen nereli Işıl Açıkkar Twitter Işıl Açıkkar Instagram Işıl Açıkkar Boyu gibi sorgulamalarla araştırma yapmaktadır.

IŞIL AÇIKKAR KAÇ YAŞINDA?

Işıl Açıkkar 8 Temmuz 1984 tarihinde İzmir'in Karşıya ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Henüz Lise öğrencisi olduğu sıralarda İzmir'in önemli televizyon kanallarından Ege Tv televizyonunda çalışmış, daha 15-16 yaşında olmasına rağmen çok erken bir yaşta televizyon hayatına başlamıştır.

Işıl Açıkkar 1.70 m. boyunda, 58 kilo ve Yengeç burcudur.

2 sene boyunca Ege Tv televizyonunda farklı alanlarda çalışmış, ardından özel olarak diksiyon eğitimi almıştır. Çok önemli gazetelerden olan Yeni Asır gazetesine ait olan Yeni Tv televizyonunda sunuculuk ve muhabirlik yapmıştır.


Yeni Tv ve Ege Tv ekranlarından sonra Üniversite okumak için İstanbul'a gelmiş ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon ve Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerinde okuyarak mezun olmuştur. Üniversitede hocalarının yönlendirmesiyle daha çok gazetecilik konusunda ilerlemiştir.

Üniversitenin Üçüncü sınıfındayken önemli bir TRT spikerinden güzel konuşma konusunda ders aldı. Sadece konuşma konusunda derslerle yetinmedi ve özellikle sunuculuk ile ilgili eğitim aldı. Üniversite bittikten sonra yaklaşık 1 yıl İngiltere'de bulundu. Türkçeyi çok sevdiği için İngiltere'de fazla durmadı ve 1 yılın sonunda dönüş yaptı.

Türkiye'ye geldikten sonra Kanaltürk ekranlarında çalıştı ve muhabirlik yaptı. Eğer yurt dışında kalmış olsaydı farklı bir dilde eğitim alacak ve o yönde ilerleyecekti fakat o tercih etmedi. Almış olduğu diksiyon derslerinden sonra artık kendisi de diksiyon dersi verebilecek konuma geldi. Yabancı dillerden İngilizceyi çok iyi şekilde konuşuyor.


Işıl Açıkkar kiminle evli? çocuğu var mı?

TRT Haber Spikeri Işıl Açıkkar'ın evli mi? bekar mı? olduğuna dair bir bilgiye henüz ulaşılamamıştır.

Ünlü sunucu Işıl Açıkkar 2019 yılında başladığı TRT1 Hafta Sonu Ana Haber'in sunuculuğuna halen devam etmektedir.

- Sitemizde yer alan diğer TRT ekran yüzlerini görmek için tıklayın..


TRT1 Ana Haber Sunucusu Işıl Açıkkar

TRT1 Ana Haber Spikeri Işıl Açıkkar
TRT1 Ana Haber Spikeri Işıl Açıkkar

TRT1 Ana Haber Sunucusu Işıl Açıkkar
TRT1 Ana Haber Sunucusu Işıl Açıkkar

TRT1 Haber Sunucusu Işıl Açıkkar
TRT1 Haber Sunucusu Işıl Açıkkar

TRT1 Sunucusu Işıl Açıkkar
TRT1 Sunucusu Işıl Açıkkar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski