Gazeteci Sena Alkan kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim?

Sena Alkan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kilosu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Sena Alkan

Gazeteci Sena Alkan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? boyu kilosu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Habertürk ekranlarında Özel Haber sunumlarıyla görülen Habertürk Diplomasi Editörü spikier Sena Alkan'ın hayatı merak konusu oldu.

Tam da bu noktada vatandaşlar internet arama motorlarında Sena Alkan Kimdir Sena Alkan Instagram Sena alkan habertürk Sena Alkan CNN TÜRK Sena Alkan Kaç Yaşında Sena Alkan LinkedIn gibi sorgulamalarla araştırma yapmaktadır.

SENA ALKAN NERELİ?

Sena Alkan 5 Ekim 1990 tarihinde Sakarya'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz dili okumuş, ardından İngiltere Cambridge'de ve Bournemouth'da eğitim görmüştür. İngiltere'den döndükten sonra AB tarafından finanse edilen ve Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen Özgürlük için Basın projesinin yazım ekibinde yer almıştır.


Sena Alkan Terazi burcudur.

2013 yılında Daily Sabah gazetesinde muhabirlik yapmaya başlamış, evlendikten sonra Ankara'ya taşınmıştır. Sena Alkan Aktürk yaklaşık 2 yıl A haber kanalında diplomasi muhabirliği, Atv kanalında ana haber bülteni için muhabirlik, İngilizce yayın yapan Anews kanalında muhabirlik yapmıştır.

Başarılı gazeteci iyi derecede İngilizce, orta derecede Fransızca ve İtalyanca bilmektedir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Sena Alkan Aktürk kiminle evli? eşi kim?

Sena Alkan, Avrupa Birliği Danışmanı Hüseyin Aktürk ile evlidir.

Sena Alkan halen Habertürk TV Diplomasi Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

- Sitemizde bulunan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski